Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene

Ovo su odluke koje biste trebali donijeti, a tiču se - seksa!

Seks
Foto: Thinkstock
1/10
10.01.2019.
u 20:07

Neka vaša nova rutina budu učestali seksualni odnosi. Ma koliko zvučalo čudno, ovo je rutina koju želite imati.

Nova godina je iza nas, neki su odlučili u 2019. zakoračiti drugačije nego dosad, a neki su odlučili da ne donose nikakve novogodišnje odluke. No, ako ste ipak među onima koji se razmišljaju što bi mogli drugačije u godini pred nama, evo nekoliko savjeta. 

Češći odnosi

Neka vaša nova rutina budu učestali seksualni odnosi. Ma koliko zvučalo čudno, ovo je rutina koju želite imati. 

Potičite jedan drugog

Nemojte samo prepuštati inicijativu onom drugom ili očekivati da prvi potez ne bude vaš. Potaknite partnera, pričajte o seksu, o onome što vas uzbuđuje i sl. Kuhajte zajedno, plešite, uključite se u neke zajedničke aktivnosti.

Pogledajte i galeriju Kako žene izgledaju sa i bez šminke

Seks
1/14

Novo mjesto za seks

Monotonija je pravi ubojica libida, a često i same veze. Nemojte da vam se to dogodi. Iziđite iz spavaće sobe i isprobajte neku novu lokaciju.

Novi položaj

Navikli ste na određene položaje u kojima vam je najugodnije? Nemojte se bojati eksperiomentorati. Ove godine isprobajte neke nove položaje, možda vam se neki od njih toliko svidi da zaboravite na stare.

Budite spontani

Poljubite se u prolazu, odlučite se na seks dok čekate da se skuha juha, poljubite se na mjesečini, izmasirajte partnera i šokirajte ga/nju svojom sponatnošću.

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada vidi oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 3

BL
bljak007
21:56 10.01.2019.

Već nam se povraća od te vaše sexologije.

TR
trabant7
07:28 11.01.2019.

Ovo je skoro za vrtićku djecu.

SJ
Samo ja
05:46 11.01.2019.

poljubite se na mjesecini??? hahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije