Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenite odmah

Ovo su novogodišnje odluke kojih se zaista možete držati!

shutterstock
01.01.2020.
u 23:20

Svake godine u prosincu ista priča. Nađete se s nekim na kavi i krenu pitanja o novogodišnjim odlukama. Prvo o onima koje si (jesi li uopće) ostvario, a onda o onim za iduću godinu.

Većina se ježi od pitanja što će promijeniti u Novoj godini, a neki su i žalosni pred kraj svake godine jer nisu ostvarili ono što su htjeli u protekloj. Možda si jednostavno dajete prevelike zadatke. Krenite malim koracima i stvarima koje možete promijeniti već od ovog trenutka.

Jedite više voća i povrća
S ovom odlukom možete krenuti već dok čitate ovaj tekst. Prisilite se da za prilog počnete uzimati povrće umjesto prženih krumpirića i da vam prvi obrok ujutro bude voće.

Foto: shutterstock

Više hodanja 
Ako već ne možete natjerati svoje tijelo da idete redovito u teretanu, barem zamijenite auto ili javni prijevoz - hodanjem. Niste ni svjesni vjerojatno koliko je malo vremena potrebno da napravite 10 000 koraka u danu koliko je najzdravije.

Foto: shutterstock

Čitanje knjiga
Više čitajte! Svaku večer prije spavanja umjesto "scrollanja" po društvenim mrežama odvojite sat vremena za čitanje nove knjige. Uzmite si mjesec dana za jednu knjigu, nitko vas ne tjera da ju pročitate u nekoliko dana.

Foto: shutterstock

Novi posao
Ako osjećate da vas trenutno radno mjesto stvarno guši i shvatili ste da se u ovih godinu dana niste pomaknuli s mjesta, uzmite laptop u ruke i pošaljite nekoliko životopisa. Šaljite ih sve dok se neka nova vrata ne otvore. To je prvi korak i jedino ćete tako nešto napraviti, zaista nema smisla svakodnevno pričati koliko vas trenutni posao umara i stresira.

Foto: shutterstock

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije