Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađeni?

Ovo su najseksi naglasci svijeta, je li hrvatski među njima?

Pariz
Foto: Thinkstock
1/2
04.04.2018.
u 13:06

Iako vrlo sličan španjolskom, portugalski je na šestom mjestu, slijede švedski, ruski, nizozemski, turski.

Platforma za učenje stranih jezika Babbel provela je istraživanje o tome koji narod ima najseksi naglasak na svijetu. 

Mnoge neće iznenaditi da je francuski prvi na listi. Slijedi talijanski pa španjolski. Engleski je na četvrtom mjestu, a novo iznenađenje za mnoge stiže na petom mjestu: riječ je o njemačkom. 

Iako vrlo sličan španjolskom, portugalski je na šestom mjestu, slijede švedski, ruski, nizozemski, turski.

Ako se pitate gdje je hrvatski, nije izborio svoje mjestu na listi najseksi naglasaka svijeta. Od slavenskih jezika na popisu našao se tek ruski i to na osmom mjestu. 

U istraživanju je sudjelovalo 15.000 ljudi iz Brazila, Španjolske, Italije, Francuske, Njemačke, Velike Britanije, SAD-a, Kanade i Australije.

Komentara 7

SU
Superhero
14:30 04.04.2018.

Za Talijanski i Francuski nemam sto reci - sto je, je: 2 naljepsa jezika na daleko.. I spanjolski je vrlo lijep, ali osobno ne volim puno takozvani kastiljanski ili spanjolski iz Spanjolske jer je mnogo tvrdji npr od Argentinskog i ostalih naglasaka iz Juzne Amerike.. sto se tice Turskog.. koja je budala izabrala Turski kao lijep jezik.. ruznijeg jezika je tesko cuti.. Njemacki je melodija u odnosu na Turski. U svakom slucaju glup clanak

DU
Deleted user
13:55 04.04.2018.

u hrvatskoj nema seksa. tamo se prave samo djeca da bi se zadovoljili roditelji od razmaženog muža. ali ni to ne uspjeva pravo... djece po glavi stanovnika??? A ovi o naglasku.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:10 04.04.2018.

Ma OK, stvar ukusa....al mislim kak neki od anketiranih v životu nisu čuli nit švedski il još manje turski !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije