Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve gotovo u par minuta

Ovo su najpopularniji recepti s TikToka: Je li i vaš omiljeni među njima?

tajin,recept,jelo
Okus doma
18.08.2022.
u 12:30

Kolač u šalici može zadovoljiti svakog sladokusca, a prikupio je gotovo 711 milijuna pregleda na TikToku; ako njime hranite više ljudi, možete ga napraviti i u 'slow cookeru'

Čini se kao da svaki dan na TikToku osvane recept koji preko noći postane viralan pa su iz Nutrimusclea rangirali najpopularnije iz ove godine, vodeći se brojem pregleda koji su recepti sakupili na platformi; evo koji su najpopularniji:

Nije to samo pizza sa sirom, evo što sadrži prava Margherita

tajin,recept,jelo
1/8

1. Zapečena tjestenina s feta sirom

@thehungerdiaries Tried the viral #fetapasta by @feelgoodfoodie + it was 🤌🏻 #easyrecipe #bakedfeta #bakedfetapasta #foodtiktok #foodie #foryou #fyp #feta #pasta ♬ original sound - The Hunger Diaries

Ova je zapečena tjestenina vrhunac popularnosti dosegnula još u 2021., a prema podacima, s 1,1 milijardu pregleda najpopularnija je i u 2022. godini. To ni ne čudi, s obzirom na to da za pripremu ovog viralnog recepta trebate samo rajčice, feta sir, tjesteninu i začine poput maslinovog ulja, češnjaka i bosiljka.

2. Čips od tjestenine

@feelgoodfoodie #pastachips are my new favorite chips! They’re so good and make the best appetizer! #pastatiktok #summertime ♬ Music Food (Director Cut Mix) - Chad

Trendi čips je na TikToku prikupio preko milijarde pregleda, a kao i zapečena feta tjestenina, vrlo je jednostavan za pripremu; sve što trebate je baciti malo kuhane tjestenine u fritezu i dodati malo maslinovog ulja, parmezana i začina. Poslužite ga s umakom poput domaćeg pesta ili šalše.

3. Tost s avokadom

@brialem

I can confirm after finishing this meal that it IS my new favorite avocado toast combo

♬ original sound - bria lemirande

Na trećem se mjestu s 839 milijuna pregleda na TikToku pozicionirao tost s avokadom; mnogima omiljena zdrava užina ili međuobrok. TikTokeri su pokazali niz popularnih ideja za 'nadogradnju' ovog recepta, poput dodavanja jaja ili prelijevanja tosta s kapljicom vrućeg meda. 

4. Kolač u šalici

@feedhersalt Melty, chocolatey, mug cake in 10 minutes #mugcake #nzeats #easydessert ♬ In The Mood - Glenn Miller

Lagani desert koji može zadovoljiti svakog sladokusca prikupio je gotovo 711 milijuna pregleda, a savjet znalaca je da ako hranite više ljudi, kolač možete napraviti i u loncu za sporo kuhanje!

5. Zobena kaša

@ethanrodecoffee This stuff is good 🤤 #overnightoats #oatstiktok #oatsrecipe ♬ Coffee Shop - Late Night Luke

Ovaj jednostavan, viralni doručak prikupio je gotovo 706 milijuna pregleda, a glavni je savjet da se zob obogati dodavanjem svježeg voća, orašastih plodova, začina ili sjemenki bogatih vlaknima, prenosi Real Simple.

Hit TikTok recept za vegane: Pečena kora od banane im 'glumi' slaninu, biste li probali?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije