Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad ne ide

Ovo su najčešći izvori stresa u ljubavnim vezama

svađa
Shutterstock
02.09.2014.
u 10:50

Žene puno više pažnje posvećuju sitnicama nego muškarci. Ako želite znati sve detalje i da sve do najsitnijih detalja uvijek bude savršeno, nikad nećete biti zadovoljni i to će vam uvijek biti izvor stresa.

Neprestana briga

Nerijetko se toliko brinemo zbog sitnica da zaboravimo uživati. Dok vaš dragi živi dan za danom, vi vjerojatno radite planove za nekoliko tjedana, pa čak mjeseci unaprijed. Podijelite brigu s njim jer će vam sigurno pomoći da se riješite stresa.

Detalji

Žene puno više pažnje posvećuju sitnicama nego muškarci. Ako želite znati sve detalje i da sve do najsitnijih detalja uvijek bude savršeno, nikad nećete biti zadovoljni i to će vam uvijek biti izvor stresa.

Igranje igrica

Žene su često nesvjesne igrica koje igraju sa svojim partnerima, a koje im se lako mogu obiti o glavu. Stoga, nemojte se truditi navesti ga da vas nešto pita, već pitajte vi njega. Nemojte čekati da se nečega sjeti a onda mu prigovarati kad zaboravi, već mu jednostavno recite.

Kritiziranje

Većina ljudi tvrdi da voli kritike jer ih to motivira u njihovom napretku. Ali, istina je da kritike mogu biti izvor stresa, pogotovo ako se tiču fizičkog izgleda.

Pretjerane reakcije

Vjerojatno vam se već dogodilo da ste burno reagirali na nešto što vam je dečko govorio i prije nego što je završio s objašnjavanjem. Spriječite nervozu tako što ćete prvo pažljivo poslušati što vam dečko govori. Možda i nema razloga za burno reagiranje, ali to nećete znati ako mu ne dopustite da završi s objašnjavanjem.

>>Ovo je 5 najčešćih načina na koje žene izbacuju muškarce iz takta

>>Ovo su znakovi po kojima ćete prepoznati da je vaš partner – nesretan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije