Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beauty savjeti

Ovo su najbolji šamponi za svaki tip kose

Kosa
Foto: Shutterstock
1/3
18.02.2015.
u 17:00

Zadovoljite potrebe svoje kose na odgovarajući način

Suha, masna, ispucalih vrhova – put do zdrave kose katkada je popločen trnjem.

Osnova svake kvalitetne njege pronalazak je dobrih baznih proizvoda poput onih za pranje kose. Pogrešno odabran šampon našu kosu vrlo lako može dodatno uništiti i učiniti njeno oblikovanje nemogućom misijom.

Upravo zato portal Fashion.hr otkriva koji su najbolji šamponi prilagođeni pojedinačnim tipovima i potrebama kose.

Normalna kosa kojoj nedostaje vlage profitirat će od Schwartzkopf Professional Moisture Kick šampona. Ovaj šampon neće otežati kosu, ali će joj od prvog pranja vratiti vlagu te će zbog toga kosa cijelom dužinom izgledati sjajnije i ljepše.

Oštećenoj kosi najbolje će odgovarati Kevin Murphy Luxury Wash. Ovaj šampon će sjajno zagladiti suhu i poroznu teksturu vlasi, i dati joj zdraviji izgled.

Kanebo Sensai luksuzan je šampon za postizanje volumena. Prekrasan Kanebov šampon podići će od tjemena i najtežu kosu dajući joj poletnost i lepršavost.

Foto: Kevin Murphy

Za suhu kosu odaberite Kerastase Bain Riche. Njegova bogata tekstura dubinski će nahraniti vašu kosu cijelom dužinom i dati joj nevjerojatnu glatkoću i podatnost.

Alaparf Daily shampoo Yellow Shine sjajan je za svakodnevno pranje kose. Ako se bavite sportom ili jednostavno preferirate svaki dan osvježiti kosu, ovaj blagi šampon sjajan je izbor za vas.

Cijeli članak pročitajte na portalu Fashion.hr i doznajte koji su najbolji šamponi za svaki tip kose.

>>8 pravila (i modnih komada) za odličan poslovni stil

>>TOP 10 beauty aplikacija koje morate imati

Komentara 1

SA
samoborka
23:13 18.02.2015.

Yep. Divni prijedlozi. Svaki od tih sampona kosta kao cijela polica proizvoda u mojoj kupaonici. I sto je najbitnije..jedini koji imaju korist od kupnje doticnih skupocjenih sampona nisu kupci i njihova kosa nego proizvodjaci istih. Meni se kosa jednako masti bez obzira prala ju ja samponom od 15kn ili 250kn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije