Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađite se

Ovo su najbolje mame prema horoskopskom znaku: Jeste li jedna od njih?

shutterstock
28.04.2020.
u 13:31

Prema horoskopu, neki su znakovi malo "kvalificiraniji" od drugih

Mnogi se vole zabaviti i vidjeti što njihov horoskop govori o njima. Your Tango prenosi da horoskopski znak može utjecati i na majčinstvo, odnosno da različiti znakovi pokazuju različite kvalitete. Naime, prema horoskopu, neki su znakovi "kvalificiraniji" od ostalih, a poredak od najboljih mama prema horoskopu prema lošijima izgleda ovako: 

Pogledajte hit recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije:

Ribe (19. veljače do 20. ožujka)

Ribe u svojoj djeci potiču ljubav prema umjetnosti i uvijek ih potiču da budu kreativni. Djeca majke Ribe bit će osjetljiva, maštovita te će naučiti odnositi se prema drugima s ljubaznošću i suosjećanjem. Djeca će od majke steći ljubav prema prirodi te će želju za pomaganjem drugima i neovisan duh. 

Iako majke Ribe možda neće naučiti djecu kako ostvariti svoje snove, podupirat će ih cijelim putem dok oni pokušavaju sami shvatiti svoje snove.

Ovan (21. ožujka do 19. travnja)

Majke Ovnovi raspored svoje djece uvijek drže punim glazbenih lekcija, sportova, hobija i društvenih događanja, dok i same majke imaju pun raspored. Žele da njihova djeca budu avanturistički nastrojena te da se ne boje probavati nove stvari. Potiču ih da se suoče sa svim izazovima i ne odustaju od borbe za ono u što vjeruju. 

Iako su nekada previše iskrene, uvijek to požale. Nekada znaju biti naporne svojoj djeci te bi trebale naučiti više slušati što njihova djeca žele ili ne žele.

Blizanci ( 21. svibnja do 20. lipnja)

Majke Blizanci mogu o svemu pričati sa svojom djecom, često i prerano imaju ‘razgovor’. One nemaju nikakve tajne pred svojom djecom. Njihova djeca imaju odlične komunikacijske vještine i vrlo su svjesna svega što se događa oko njih. Jedna od najboljih stvari kod majka Blizanaca je ta da uvijek mogu razumjeti svoje dijete, bez obzira na spol ili godine. One organiziraju najbolje društvene događaje i najbolje igre za djecu.

Jarac (22. prosinca do 19. siječnja)

Majke Jarčevi borit će se do smrti za svoju djecu. One su jako odane i uvijek će se zalagati za njih. Te mame roditeljstvo shvaćaju vrlo ozbiljno. Svoju djecu žele naučiti dobroj radnoj etici te disciplini i usredotočenosti. Njihova djeca svoje džeparce zarađuju rađenjem kućanskih poslova ili brigom o braći ili sestrama.

Majke Jarčevi često previše rade i ponekad ih treba podsjetiti da odvoje malo vremena za sebe i ne provode toliko vremena radeći za svoju obitelj.

Bik ( 20. travnja do 20. svibnja)

Majke Bikovi su izuzetno strpljive, ali su isto vrijeme vrlo prizemljene i realne. One mogu biti jako tvrdoglave, što može dovesti do problema kada im djeca postanu tinejdžeri. Ove majke u svojoj djeci potiču zahvalnost za ljepotu i prirodu. Ponekad su sklone prejedanju i prekomjernom gomilanju hrane, stoga bi trebale paziti da ne prejedaju svoje dijete. 

Vaga (23. rujna do 22. listopada)

Vage su odlične majke jer su uravnotežene i mirne. U svojim kućama potiču harmoniju, a kada postoji svađa između braće i sestara, pomaže vidjeti obje strane svađe i riješiti problem na miran način.  Mame Vage ne vole biti disciplinarci, već žele biti prijatelj svojoj djeci. Najvažnije stvari koju nauče svoju djecu su kako dijeliti, kako suosjećati s drugima te kako da budu dobri prijatelji.

Rak (21. lipnja do 22. srpnja)

Mama Rak je vrlo zaštitnički i njegovateljski nastrojena. Djeca mame Raka znaju da su istinski voljena i zbrinuta. One su uvijek tu da slušaju svoju djecu i pomognu im da se osjećaju bolje. Žele da njihov dom bude mjesto ljubavi i utjehe te da njezina djeca mogu s njom podijeliti bilo što.  Kada sve drugo propadne, mame Rakovi će svojoj djeci napraviti hranu za utjehu. Sjajna je jer svojoj djeci pomaže u razvijanju maštovitosti te se nikada ne boji podijeliti koliko su njezina djeca pametna.

Strijelac (22. studenog do 21. prosinca)

Mama Strijelac ima veliko srce i svoju djecu žele podijeliti s cijelim svijetom. Vrlo vjerojatno počnu putovati s djecom od najranije dobi. U svojoj djeci potiču želju za znanjem i snažan osjećaj neovisnosti, kao i dobar smisao za humor. One su vrlo zabavne mame jer znaju da je djetinjstvo kratko pa žele iskoristiti svaki trenutak na najbolji mogući način. Također mogu biti vrlo impulzivne i naglo donositi odluke. Nemaju toliko pravila za svoju djecu jer žele da budu vlastiti ljudi, a ne kopija njih samih.

Djevica (23. kolovoza do 22. rujna)

Ako je nešto potrgano, mame Djevice dat će sve od sebe da to poprave, bilo da je to dječja igračka ili slomljeno srce. Ima vrlo visoka očekivanja za svoju djecu i često je kritična, ali svejedno ih voli, čak i ako je iznevjere. Kraljice su multitaskinga kod roditelja te uvijek vode brigu da imaju čist i uredan dom. Žele da njihova djeca imaju disciplinu te da ne odustaju kada su stvari teške. No Djevice su perfekcionisti, što ponekad teško pada djeci.

Škorpion (23. listopada do 21. studenog)

Mame Škorpioni su strašno intuitivne i često znaju što im se događa s djecom, prije njih samih. One inzistiraju na iskrenosti, odanosti i zaštiti, a sve dok su njezina djeca iskrena i paze na druge, ona je zadovoljna. Ako na bilo koji način uvrijedite njezinu djecu, ona će se boriti jače za njih, nego za samu sebe. Potrebe svoje obitelji stavlja prije svojih i strastveno se bori za njih, kad god osjeti neku prijetnju. 

Vodenjak (20. siječnja do 18. veljače)

Mame Vodenjaci potiču svoju djecu da vjeruju sami u sebe. Možda će podučavati svoju djecu kod kuće, ali osigurat će se da imaju nastavu i izvan kuće. Osigurat će se da djeca znaju važnost pomaganja drugima te da budu svjesna ozbiljnih problema, poput globalnog zatopljenja. U svojoj djeci potiču maštovitost i eksperimentiranje, ali ima jako malo strpljenja kada dijete emocionalno ‘pukne’ i radi probleme. Ponekad ih se mora podsjetiti da ne mogu misliti da djeca znaju da ih vole, već im to moraju pokazati.

Lav (23. srpnja do 22. kolovoza)

Mame Lavovi su vrlo djetinjaste. Uživa u igri sa svojom djecom i voli im poklanjati skupe poklone. No ponekad može staviti svoje probleme prije problema svoje djeca. Iskreno voli svoju djecu, ali može biti narcisoidna, smatrajući da su njezina djeca produžetak nje same. Ne bih imala problema s očijukanjem s profesorima svoje djece, čak i ako je njima neugodno zbog toga.

Svaka majka uživa u kavi, a u videu pogledajte koliko kave piju Hrvati:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije