Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u slast!

Domaće krafne koje svijetle u mraku pravi su hit

Krafna koja svijetli u mraku
Instagram
08.06.2017.
u 07:45

Black Star (Crna zvijezda), pekarnica iz Australije, koja ih proizvodi, ove je krafne nazvala "glownut",

Svjedoci smo raznih gastro trendova, a osim boja jednoroga u raznim jelima, poput ljubičastih i plavih špageta, sada su na red došla i peciva koja svjetle u mraku. Krafne, točnije. 

Black Star (Crna zvijezda), pekarnica iz Australije, koja ih proizvodi, ove je krafne nazvala "glownut", a riječ je, tvrde o najobičnijoj krafni koji i inače imaju u ponudi, ali koja je prekrivena glazurom s dodanim B vitaminom.

"Iako može izgledati radioaktivno, uvjeravam vas da je ipak samo riječ o dodanom vitaminu B koji stvara ovaj svjetleći efekt. nema dodataka umjetnih boja niti aditiva", pojasnio je vlasnik pekarnice Christopher Té za Metro.

 

 

Happy international dounut day! Help celebrate this day with one of our #GLOWNUTS - only available at our @vividsydney pop-up in Martin Place

A post shared by B L A C K STAR P A S T R Y (@blackstarpastry) on

 

Chirstopher je dodao da u svoje proizvode nikada ne stavljaju umjetne boje niti ikakve umjetne dodatke. Koriste samo zdrave sastojke koje ručno izrade u omiljena peciva i slastice, a sada imaju u ponudi i mini svjetleće torte, 

Komentara 1

ST
strsljen2013
09:17 08.06.2017.

Stvarno domaća. Hrvatska do Australije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije