Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepota ili...?

Ovo su 'beauty' trendovi zbog kojih se mnogima diže kosa na glavi

09.10.2017.
u 11:36

Jedan takav zasigurno je trend "trepavica" koje vire iz nosa. ​​​​​​​

Neki prolaze brzo, a neki trendovi se zadržavaju i više sezona. No, jedno je sigurno, od nekih se mnogima diže kosa na glavi.

Jedan takav zasigurno je trend "trepavica" koje vire iz nosa. 

Obrve su posljednje vrijeme posebno omiljene, osnosno, njihov oblik koji je mnogima postao izvor inspiracije. Tanke ili debele, manje je bitno, posebni oblici su uzeli maha u beauty trendovima.

Valovite obrve tek su još jedan trend za koji ćemo vidjeti koliko će trajati...

Izgleda li ova žena bolesno ili? Iscrtavanje pjegica na licu nije ništa novo, no kada ih odlučite iscrtati na ovaj način, neki su se zapitali: Je li ova žena bolesna i ima problema s kožom ili?

Ukrašavanje noktiju je posebna vrsta umjetnosti, no nakon "običnih" šljokica, naljepnica s omiljenim likovima iz crtića i sl, nail art je došao na neku novu razinu. krzno ili dlake na noktima, čak i vlasi kose novi su beauty trend. Pa tko voli...

Osim dlaka, na nokte neki stavljaju i ukras cijele biljke. Čuvarkuća ili nešto slično koja prekriva cijeli nokat ne čini se baš elegantno. Ostaje pitanje: kako s ovakvim noktima obavljati svakodnevne obveze?

Trepavice, obrve, pjegice, nokti...Najviše je trend promjena u moderno doba primjeno na psomenutom, no ni usne nisu ostale pošteđene. Iako mnogi na društvenim mrežama negatovno komentiraju izrazito tamne ruževe, ni ovakav trend nije naišao na kolektivno odobravanje zajednica društvenih mreža. 

 

Komentara 2

ME
Menjik
12:39 09.10.2017.

sad ce vas osuditi razno razne udruge za povredu osjećaja 0,00001% populacije.

ME
Menjik
12:37 09.10.2017.

sarkazam on Vi iz vecernjeg ste nazadni desnicarski katolibani. pa vidi se iz aviona da je ovo napredno, da ne kazem, novi stupanj civilizacijskog dostignuca. sarkazam off

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije