Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se?

Ovo je pet najčešćih pogrešaka koje žene rade u seksu, kako tvrde muškarci

shutterstock
21.06.2021.
u 19:57

Istraživanje potvrđuje da je seks jedan od ključnih stvari koji su najvažnije za ostvarivanje dugoročne veze

Kada se radi o dobrom seksu, uvijek pomaže da ste vi i vaš partner na istoj valnoj duljini. Istraživanje potvrđuje da je seks jedan od ključnih stvari koji su najvažnije za ostvarivanje dugoročne veze, kako piše The Sun.

Međutim, Cindy Jay, TikTok influencerica, otkrila je koje su najčešće greške koje žene čine u krevetu, kako tvrde muškarci. U svom videu ona pokazuje popis od pet grešaka koji glasi: 

1. Nikad ne iniciraju seks
2. Glume orgazam
3. Seks je uvijek u mraku
4. Misle da muškarci seks žele cijelo vrijeme
5. Brinu se kako izgledaju

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Njezin video brzo je uzrokovao burnu raspravu na društvenim mrežama, a mnogi korisnici bili su podijeljenog mišljenja. “Iz vlastitog iskustva mogu reći da je ovo 100 posto točno”, komentirao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “Nisam znao da je ovo poznato svim muškarcima.”

Ipak, neki korisnici nisu se složili s njezinim popisom. “Ne, mogu potvrditi da ovo nije točno”, napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla: “Najveća greška koju muškarci rade je što misle da nas briga što oni misle. Prestanite brinuti o tome što misle!”

Danas je prvi dan ljeta: Znate li zašto svake godine počinje na drugi datum?

 

 

Komentara 1

MO
montello
19:05 22.06.2021.

ima nekih koji puno griješe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije