Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Ovo je pet najčešćih laži koje žene govore tijekom seksa, nekima se služe samo da stvari privedu kraju

Shutterstock
04.08.2020.
u 12:30

Žene imaju potrebu stavljati druge ljude ispred sebe, to im je urođeno, a ista stvar se događa u seksu, tvrdi stručnjakinja.

Seksualna stručnjakinja Nadia Bokody kaže da nikada nije upoznala ženu koja nije rekla barem jednu od nekoliko najčešćih laži u krevetu - sve kako bi ugodila partneru.

Na pitanje zašto je to tako Naida odgovara: "Žene imaju potrebu stavljati druge ljude ispred sebe, to im je urođeno, a ista stvar se događa u seksu."

Za The Sun otkrila je nekoliko najčešćih ženskih laži - u spavaćoj sobi.

1. Glumljenje orgazma
Nadia savjetuje žene da ne glume vrhunac kako bi ugodile partneru, iako je svaka to napravila minimalno jednom. "Lažni orgazam mnoge žene koriste i kao "oružje" da loš seks privedu kraju. Zato su muškarci uvjereni da nema žene koju nisu uspjeli zadovoljiti."

2. Laganje o veličini penisa
Normalno je da želite partneru dati komplimente u krevetu, ali govoriti mu da mu je penis jako velik nije baš dobra ideja. Stručnjakinja kaže da ovu taktiku žene koriste pogotovo kod onih muškaraca koji imaju 'sindrom malog penisa', pa stalno traže potvrdu. 

Pravni stručnjaci odgovaraju na pitanje: Mogu li se kazniti oni koji ne nose maske?

3. Pretvaranje da nemate iskustva
Neke žene, tvrdi Nadia, prave se da nemaju baš iskustva u krevetu kako bi podigle ego svog partnera - čak i ako mu ne nedostaje samopouzdanja.

4. Potajno zadovoljavanje vibratorom
Pod izlikom da idu oprati zube ili se otuširati, žene odlaze u kupaonicu i dovrše odnos vibratorom jer ih partner nije uspio dovesti do vrhunca. 

5. 'Niski libido'
Kada nisu zainteresirane za partnera i kada shvate da ih zapravo ne privlači, žene izbjegavaju seks pod izgovorom da imaju niski libido, odnosno želju za seksom.

Ključne riječi

Komentara 1

VH
volim.hrvatsku65
14:07 04.08.2020.

Tinaaaa , javi seeeee ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije