Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
selfie

Ovo je najfotografiranije polje na svijetu: Instagrameri ga obožavaju

Polje lavande Mayfields
Foto: Instagram
1/4
12.07.2019.
u 10:01

Vlasnici farme nedavno su upozorili da tijekom vikenda previše posjetitelja, na stotine, dolazi na farmu stoga su zamolili da svi koji planiraju dođi kako bi se fotografirali, biraju druge dane u tjednu.

Polje lavande u Surreyu, nedaleko Londona, zasigurno je najfotografiranije polje na svijetu, barem ako je suditi po broju objava na društvenim mrežama.

Takvim su ga učinili ljubitelji selfija koji preplavljuju Instagram fotografijama s ovog polja u raznim pozama i modnim outfitima i heštegom #mayfieldlavender

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Mayfields farma omiljeno je mjesto za fotografiranje i mladenaca, a ulaz se naplaćuje £2.50, odnosno, u protuvrijednosti oko 20 kuna po osobi. 

Vlasnici farme nedavno su upozorili da tijekom vikenda previše posjetitelja, na stotine, dolazi na farmu stoga su zamolili da svi koji planiraju dođi kako bi se fotografirali, biraju druge dane u tjednu.

Posjetiteljima je i zabranjeno brati lavandu, ali pri izlazu s farme mogu kupiti buket ovih ljubičastih mirisnih cvjetova za oko 30-ak kuna, popiti čaj, kušati kolače s lavandom ili kupiti mnoge druge proizvode od ove mirisne biljke. 

Osim ove farme, Instagramerima su omiljena mjesto za fotografiranje bila i Notting Hill i Cotswolds village, ali turisti tamo više nisu dobrodošli jer je stanovnicima dosadilo da im mnoštvo turista stalno "visi nad glavom" i lovi "savršene kadrove" za svoje Instagram profile. 

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije