Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Ovo je hrana koju nikako ne smijete jesti prije seksa

Seks
Foto: Thinkstock
17.04.2014.
u 19:00

Namirnice poput češnjaka biste vjerojatno očekivali na ovakvoj listi, ali neke će vas zaista iznenaditi

Vjerojatno ste već upoznati sa savjetima koju hranu trebate jesti da potakne seksualnu želju, ali ovaj put savjetujemo što trebate izbjegavati. Ovo su namirnice koje biste trebali staviti na listu za izbjegavanje ako planirate kakav seks.

1. Grah

Pretpostavljamo da znate zašto, ali dobro je ponoviti. Grah je namirnica bogata vlaknima i proteinima pa je vrlo zdrava za organizam, ali sadrži određenu vrstu šećera koja se ne probavlja brzo i uzrokuje pojačanu "proizvodnju" plinova i nadutost.

2. Češnjak

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Foto: Pixsell

Češnjak je jako zdrav i daje aromu mnogim jelima, ali zaista je dobra ideja izbjegavati ga prije seksa.

3. Sir

Ovo vjerojatno niste očekivali na listi nepoželjnih namirnica, ali zaista može uzrokovati neugodan zadah i odbiti vašeg partnera. Okus i miris sira ostaje dugo još u ustima nakon konzumiranja pa ga svakako izbjegavajte.

4. Crveno meso

Iako se može činiti kao odličan izbor za večeru na spoju, ipak biste mogli još jednom razmisliti. Ova vrsta mesa je dosta teška i potrebno je dosta vremena da se probavi. To će vas uspavati i odraziti se na vaše performanse u krevetu.

5. Prženi krumpirići

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Zbog masnoće kojom obiluje, prženi krumpirići snizit će razinu testosterona u organizmu i usporiti cirkulaciju. Zbog veće količine soli, muškarcu s višim krvnim tlakom onemogućit će jaku erekciju.

6. Pepermint

Ovo je najvjerojatnije najčešći izbor "namirnice" prije odlaska u krevet. Mnogi će posegnuti za pepermintom kako bi osvježili dah, ali upravo pepermint može reducirati razinu testosterona i utjecati na seks.

>>Ovo su neki od seksualnih problema za koje vam je neugodno tražiti odgovor

>>Afrodizijaci ne pale. Povećajte seksualnu želju ovim namirnicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije