Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovanja

Ovo je bazen s najboljim pogledom na svijetu. Znate li gdje se nalazi?

Miramonti Boutique Hotel
Foto: Miramonti Boutique Hotel
1/3
11.02.2019.
u 15:14

Bazen u ovom hotelu dug je 16 metara, širok je pet, a sadrži slanu vodu grijanu na 32 Celzijeva stupnja tijekom cijele godine i gleda na prekrasan krajolik dok je vama zajamčena privatnost.

Ako je uživanje u bazenu dok vas okružuje nevjerojatni  krajolik, vaš omiljeni način odmaranja i "punjenja baterija", onda zavirite u ovomjesečni broj easyJet’s Traveller magazina. 

Hotel koji ima bazen s najboljim pogledom na svijetu, prema magazinu, nalazi se u Italiji. Riječ je o Miramonti Boutique Hotelu u južnom Tirolu, regiji koja se nalazi na samom sjeveru Italije, uz granicu s Austrijom i Švicarskom, na području planinskih lanaca Dolomita i Alpa. Meka je za ljubitelje zimskih sportova. 

Bazen u ovom hotelu dug je 16 metara, širok je pet, a sadrži slanu vodu grijanu na 32 Celzijeva stupnja tijekom cijele godine i gleda na prekrasan krajolik dok je vama zajamčena privatnost.

Foto: Miramonti Boutique Hotel
Foto:  Miramonti Boutique Hotel

Hotel je smješten nedaleko grada Merano, a u njemu su se snimali i neke scene filma o James Bondu, Špijun koji me je volio iz 1977. godine.

Hotel vodi bračni par Carmen Kruselburger i Klaus Alber, a prvotna je ideja bila da to bude trosobni guesthouse, ali postao je luksuzni hotel s 36 soba, tri restorana, spa prostorom i bazenom. Ovo ćete zadovoljstvo za pet noći platiti 908 eura.

Pogledajte i video Jednojajčani blizanci pokazali kako pušenje utječe na izgled

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
15:29 11.02.2019.

jednom sam proveo par dana u jednom hotelu, s prekrasnim hotelskim bazenom. Uživao sam k'o malo dijete plivajući i brčkajući se u tom lijepom bazenu. E..., onda sam se jedne noći vraćao u hotel, i prolazio pored tog istog bazenaa koje je danju izgledao prekrasno, a noću...., osvijetljen jakim okolnim svjetlima.... kad sam bolje pogledao u unutrašnjost tog bazena... u kojem sam se samo do prije par sati bezbrižno brčkao.... došlo mi je da povraćam. Tek tada, pod jakim svjetlom vidljivo je koliko je to puno dlaka, i kojekakvih mikro-otpadaka, valjda s kože kupača, i slično. Ne treba ni naglašavati da više nisam kročio u taj bazen, a bogami više nikad ni u ikoji drugi - javni - bazen.

DO
doktorica
17:56 11.02.2019.

nema do našeg mora,čisto kao kristal,lijepo kao slika,a bazen je potreban ako nema mora,sve ostalo je običan šminkeraj,

SA
Sanja
20:46 11.02.2019.

Tolka mu je cijena da većinu vremena zjapi prazan xD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije