Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznajemo

Ovo je 7 jako dobrih 'sporednih' razloga zbog kojih volimo Božić

Božić
Foto: Thinkstock
23.12.2013.
u 10:27

Božić je vrijeme ljubavi i zajedništva, vjere i opraštanja. Ali uz najveselije i najradosnije vrijeme u godini, postoji još nekoliko onih sporednih razloga zašto ga toliko volimo.

Božić je pred vratima. Rijetko ćete naići na nekog tko će reći da ne voli Božić i sve ono što je povezano s njim. Mnogi su u božićnom raspoloženju posljednjih mjesec dana, a mi donosimo nekoliko zanimljivih sporednih razloga zbog kojih ga toliko volimo.

1. Djeci možete pričati i pričati svakojake priče o Djedu Božićnjaku. Ne morate biti toliko vješti u prepričavanju priča jer će i sam spomen Djeda Božićnjaka ili Djeda Mraza kod djece pobuditi posebno zanimanje. Priznat ćete, i vas će to posebno razveseliti. Uostalom, uvijek se možete dosjetiti nekog zanimljivog filma s Djedom Božićnjakom i prepričati ga. Do iduće godine ćete sigurno već naučiti nešto novo o djedici s velikom bijelom bradom i vrećom punom darova.

2. Sigurno vas čeka neki dar, namijenjen samo za vas. Makar i mali znak pažnje zbog kojeg ćete se razveseliti. Volimo otvarati darove i veseliti im se, bez obzira na godine.

3. Za Božić vam nitko neće brojati zalogaje. Taj dan možete jesti koliko god vam drago. I vjerojatno hoćete. I više nego inače. I da, nećete biti jedini.

4. Sada kada ste se najeli, ne morate nikamo žuriti i razmišljati o kilogramima. Barem na Božić. Možete se samo ispružiti na kauču i satima odmarati uz neki dobar film.

5. Kada ste se malo odmorili, zaželjeli ste se nečeg slatkog? Božić je i vjerojatno imate slastica u izobilju.

6. Odmorili ste se, zasladili nekim kolačićima, pogledali film..Sada se možete i malo poigrati s dječicom i veseliti se darovima.

7. Nakon takvog dana provedenog u blizini svojih najdražih možete mirno reći: E, ovo je bio dobar dan!

>>Za Božić noć i ne mora biti tiha: Evo gdje su dobri koncerti i partyji u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije