Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadit ćete se!

Ovim trikovima možete pomoći svojim noktima da rastu brže

nokti
Foto: Shutterstock
21.10.2014.
u 11:15

Zdravim noktima potrebna je prehrana koja uključuje što više voća i povrća, te hidrataciju...

Da bi nokti brže rasli najvažnije je da budu zdravi. Zdravim noktima potrebna je prehrana koja uključuje što više voća i povrća, te hidrataciju.

Ako svejedno niste zadovoljni brzinom kojom vaši nokti rastu, možete isprobati neki od neobičnih savjeta koji bi trebali potaknuti brži rast.

Sok od naranče i limuna – Osim što biste svježe ocijeđeni sok od naranče ili limuna trebali piti što češće, u njemu biste trebali namakati i vaše nokte. Nokte potopite u sok i držite 10 minuta. Naranča i limun bogati su vitaminom C i folnom kiselinom, pa natapanje u njihovom soku potiče rast noktiju.

Češnjak – Zgnječite češanj češnjaka, utrljajte ga na nokte, te ostavite da djeluje. Češnjak jača nokte i čini ih otpornijima. Da biste se riješili neugodnog mirisa, ruke istrljajte limunovim sokom.

Vježbanje – Gimnastika ruku pospješuje rast noktiju. Dobra cirkulacija važna je za brži rast noktiju, pa stoga kucajte po tipkovnici, pišite SMS, svirajte klavir i radite slične vježbe kako bi vaši nokti uskoro bili dugački i lijepi.

>>Da nokti ne požute, prije laka nanesite zaštitnu bazu

>>VIDEO: Pogledajte kako savršeno nalakirati nokte

Komentara 1

KO
kojesta
17:34 22.10.2014.

za meke nokte je najbolje na vecer ih masirati ricinusovim uljem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije