Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema astrologiji

Ovim horoskopskim znakovima najčešće se omakne laž

Screenshot
10.06.2020.
u 13:00

Vage će lagati u svemu, bez obzira na situaciju, dok su Rakovi bezaleni lažljivci koji samo preuveličavaju svoje priče.

Svatko je barem jednom u životu lagao. Bilo da se izvučemo iz problema, da se pokažemo bolji nego što jesmo ili zbog zabave, laži su sastavni dio naših života. No možemo se složiti da ne lažu sve osobe u istoj količini. Uvijek postoje osobe koje lažu više nego ostale, a na to može utjecati i njihov horoskopski znak, prenosi Your Tango. 

Pogledajte novi viralni izazov u kojem mame testiraju strpljenje svoje djece:

Ovo je šest horoskopskih znakova koji najviše lažu:

Škorpion

Kao jedan od najmanipulativnijih i obmanjivih znakova, nije ni čudo da Škorpioni lažu najviše od svih. Uz to, oni su i jedni od najboljih lažljivca koji postoje, s njihovom vještinom rijetko tko se može mjeriti. No stvar sa Škorpionima je da zbog toliko laži koje govore, teško im je prepoznati istinu od fikcije.

Blizanci

Iako oni nisu toliko manipulativni, svakako imaju talent za laganje. Ljudi znaju da su Blizanci lažljivci, ali prihvaćaju to kao dio njihove zabavne i kreativne osobnosti. No oni ne prolaze toliko lako sa svojim lažima.

Riba

Iako je lako gledati na Ribe kao na nježnu, umjetničku dušu, ispod nje zapravo je maleni vrag koji čeka da izađe. Oni su vrlo intuitivni, stoga znaju točno koje laži trebaju reći i kako ih reći kako bi postigli svoje ciljeve.

Vaga

Vagine karakteristike šarmantnosti i manipulativnosti odličan su spoj da budu odlični lažljivci. One će lagati u bilo kojoj situaciji. Iako su dobre u lažima, njihova neodlučnost uzrokuje im probleme jer teško prate svoje laži i često usred laži mijenjaju priču. Prije nego što shvate, postoji nekoliko verzija njihovih laži među prijateljima, ali svaka laž je vrlo uvjerljiva.

Rak

Rakovi su veliki lažljivci, ali za razliku od ostalih, oni ne lažu kako bi povrijedili nekoga niti da bi ostvarili svoje ciljeve. Kada Rakovi lažu, to je više prenapuhano prepričavanje određenih događaja jer ni oni same ne vide istinski tijek događaja. Iako su jedni od najvećih lažljivaca, njihove laži uglavnom su bezazlene.

U videu pogledajte koliko Hrvati piju kave:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije