Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOSTAVAN NAČIN

Ovih šest znakova pokazuje da vas partner emocionalno vara

Shutterstock
04.11.2019.
u 09:29

Jeste li primjetili da se vaš partnet čudno ponaša?

Nevjere ne mora biti samo fizička, a ona emocionalna mnogo je teža. Ovi znakovi mogli bi ukazati na to da se vaš partner zaljublje u nekog drugog, pišpe Frisky.com.

1. Ne dijeli s vama važne aspekte svog života, uključujući i emocije.

2. Provodi manje vremena s vama, svojim predanim partnerom, a  čini sve da oslobodi vrijeme za drugu osobu.

3. Čini vam se kako vas vaš partner i ne primjećuje odnosno cijelo vrijeme pogledava drugu osobu?  Oči im mogu otkriti mnogo,  njihov će glas fluktuirati kada su zajedno. Ovo ne znači kako je veza između njih seksualna

4. Vaša bolja polovica možda u posljednje vrijeme često započinje svađe s vama. Nova osoba u njihovom životu vjerojatno je percipirana kao ona koja sve čini dobro, a vama se prepisuje negativne emocije.  Aferu će možda čak i opravdati govoreći kako to čini radi vas i vaše veze. O problemima u vezi morate porazgovarati jedno s drugim bez uplitanja treće osobe i njenog mišljenja. 

5. Izgleda da vas izbjegava pod svaku cijenu, a kući dolazi kasno. Vjerojatno nije super zauzet, ali možda pokušava provesti više vremena s drugom osobom.

6. Provodi puno vremena za računalom. Većina ljudi ima Facebook stranice ili su članovi neke druge stranice na društvenim mrežama što olakšava razvijanje emocionalne afere. On može idealizirati mrežnog prijatelja, iako tu osobu nikada nije upoznao.

Ljubavne savjete možete dobiti i od kumica s placa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije