Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvala Dragove

Ovi su mladenci ušli u povijest: Prvi su se u zadnjih 50 godina vjenčali na Dugom otoku!

Andreja Pinter
15.07.2019.
u 12:17

Mladi par odmah se zaljubio u ljepote otoka i odlučio tamo ovjekovječiti svoju ljubav

Maja Bošnjak (27) i Goran Borovčak (34) vjenčali su se na Dugom otoku u subotu, 22. lipnja u crkvi sv. Leonarda u mjestu Dragove i time ušli u povijest, a da nisu to ni znali. U toj crkvi se u posljednjih 50 godina održali su se samo sprovodi pa ne čudi oduševljenje prisutnih mještana

Prije pet godina ovaj je mladi par ljetovao na Dugom otoku i odmah se zaljubio u njegove ljepote. Svake godine ponovno su dolazili na isto mjesto, u uvalu Dumboka u Dragove, a prošle godine ondje su se i zaručili.

Foto: Andreja Pinter

Vjenčanje se održalo pred 22 uzvanika, ali i tri starije mještanke koje nisu uspjele sakriti oduševljenje, piše portal Mega media. Izgleda da su Maja i Goran otvorili sezonu vjenčanja u crkvi sv. Leopolda s obzirom na to da će se u sljedeća dva mjeseca tamo održati još dva vjenčanja.

Foto: Andreja Pinter

Pogledajte savjete o ljubavi s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije