Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema astrologiji

Ovi će horoskopski znakovi uvijek pomoći drugima, a pri tome ništa neće tražiti zauzvrat

shutterstock
06.10.2020.
u 12:44

Osoba može biti simpatična zbog neke svoje koristi, ali ljubazna će osoba činiti dobre stvari za ljude zato što to želi.

Jednom kad se susretnete s neljubaznim i nekulturnim osobama, počinjete uviđati prednosti druženja s obzirnim i dragim ljudima koji su uistinu takvi. Ali razlika između nekoga tko je drag u odnosu na nekoga tko je dobar veća je nego što mislite. Osoba može biti simpatična samo zbog neke svoje koristi, ali ljubazna će osoba činiti dobre stvari za ljude zato što to želi. Prema astrologiji, ovi horoskopski znakovi stvarno su ljubazni, prenosi Your Tango.

Riba

Ribe su ljubazne prema svima. Zaustavile bi automobil na autocesti kako bi spasile psa ili platile nečiju kavu da mu uljepšaju dan. One su također nevjerojatno strpljive. Ljudi cijene strpljenje Riba i osjećaju se ugodno kad im pomažu s njihovim problemima i slamanjem srca. Ovaj horoskopski znak je intuitivan i suosjećajan, pa zna što nekoga muči prije nego što to osoba izgovori.

Djevica

Djevice su uvijek tu da vam pomognu, bez obzira na to znaju li vas ili ne. Ako vam se automobil pokvari ili ne možete dobiti pomoć za druge probleme, one su tu da vam pomognu. Izuzetno su pametne, pa ako nemaju odgovor, znaju gdje ga mogu pronaći. Ovaj horoskopski znak pouzdan je, iskren i fantastičan slušatelj. Djevice se ne pretvaraju da slušaju, nego su prisutne i razmatraju svaku riječ.

Doznajte kojeg biste kućnog ljubimca trebali imati prema svom horoskopskom znaku:

1/2

Vage

Vage su empatične i suosjećajne, što bi mogao biti razlog zašto su toliko ljubazne prema drugima. Ustupit će svoje mjesto u javnom prijevozu, pridržati vrata gospodinu sa štapom i obaviti tonu volonterskog rada. Vage se prema drugima odnose s poštovanjem i pristojne su. Također se prema svima s kojima se susreću ponašaju ljubazno i ​​velikodušno. Katkada male stvari čine veliku razliku.

Blizanci

Blizanci su ljubazni i ne osuđuju. Vrlo su pametni te prihvaćaju sve, pa će se potruditi da se osjećate ugodno i dobrodošlo u njihovoj prisutnosti. Skloni su u ljudima vidjeti dobro zbog njihove empatije i suosjećanja. Blizanci znaju što treba reći kad vam je najpotrebnije i uvijek znaju dati komplimente. Katkada vam treba samo lijepa riječ.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj ljubaznosti i uslužnom karakteru. Lako i često pokazuju ljubav i naklonost, ne uzimaju ništa zdravo za gotovo i ophode se prema drugima onako kako žele da se prema njima odnosi: pažljivo i suosjećajno. Lav će dati sve od sebe kako bi nekome pomogao, čak i na svoju štetu. Odanost je još jedna jaka osobina, pa ako imate Lava na svojoj strani, ne morate se pitati hoće li biti tu kad vam zatreba.

Uspješni Leo sa samo 14 godina otvorio je vlastitu tvrtku:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije