Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Ovi će horoskopski znakovi ovog proljeća pronaći sreću u ljubavi

Shutterstock
09.04.2021.
u 07:00

Na horizontu ni za Jarce više nema oblaka, pa će se ovog proljeća napokon i oni bolje osjećati i krenuti u ljubavnu avanturu

Vaga

Proljeće 2021. za Vage znači ljubav, strast i senzualnost jer je mnogo onih koji im neće moći odoljeti budući da su Mjesec i Venera ove sezone na njihovoj strani i pomažu slobodnim Vagama.

Nema potrebe za upoznavanjem velikog broja ljudi jer će samo jedna osoba biti dovoljna da pokrene promjene i potakne Vagu na romantiku.

Foto: Shuttershock

Ribe

Ništa neće uništiti ovu njihovu ljubavnu sezonu. Ribe će tako i ljeto provesti uz romantiku i strast, što će im pružiti trenutke iskrene sreće. Kako su osjetljive na tuđu nevolju i pokazuju dobrotu i empatiju, sigurno će privući i pažnju svoje srodne duše ako je još nisu pronašle.

Snima se nova sezona Netflixove serije o turbulentnom razdoblju u kraljevskoj obitelji

1/8

Strijelac

Ljubav koju osjećaju prema svojim partnerima jako je snažna, a strast toliko intenzivna da više ne mogu odgađati važne životne korake. Ako brak nije još na dnevnom redu, ne bojte se napraviti prvi potez i izjaviti svoju ljubav zbog koje ste spremni na sve!

Foto: shutterstock

Jarac

Na horizontu za Jarce više nema oblaka, a ova im sezona pomaže da se osjećaju bolje i da se napokon opuste. Više ne oklijevaju ni u zavođenju, a nije im teško ni napraviti razne lijepe geste i reći nešto lijepo voljenoj osobi.

Ovan

Povratkom lijepog vremena Ovnovi pronalaze novi žar koji im podiže samopouzdanje. Zavodljiviji nego ikad, održavaju plamen svoje veze na životu, a možda čak nekom posebnom i priznaju svoje osjećaje. Ništa neće zadržati njihove želje, no retrogradni Merkur može prouzročiti komunikacijske probleme, piše portal Msn.

Hladna fronta napravila je pravu zimsku idilu u Otočcu: Pogledajte bajkovite prizore

Komentara 1

SC
Serious_Callers_Only
12:46 09.04.2021.

A gdje upoznat tu ljubav ako mogu samo u park? Jedino neku mladu policajku ako me legitimira dok sam vani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije