Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ove haljine iz osamdesetih možemo nositi i danas

Party kolekcija iz Mohita
Foto: Promo
1/13
16.12.2018.
u 08:00

Party kolekcija iz Mohita

Dobra vijest za ljubitelje glamuroznih šljokica i trendova iz osamdesetih. Nosit ćemo ih cijelu zimu jer je pred nama rasplesano doba godine kada moramo biti spremne zablistati senzacionalnim izgledom u bilo kojem trenutku. A osamdesete su najbolja inspiracija kada je party u pitanju. Hoće li to biti neka od varijanti pripijene crne haljine u svjetlucavom izdanju ili neki drugi model koji možemo pronaći u analima modne povijesti, na nama je da izaberemo. Jedino su pravilo šljokice!

Foto: Promo

Dizajneri brenda Mohito izbacili su kolekciju koja neodoljivo podsjeća na visoku modu iz osamdesetih; veliki izrezi na haljinama, kombinezoni, gola ramena, visoki prorezi, čipka i puno sjaja. Osim svjetlucavih tkanina, novu, potpuno monokromatsku kolekciju Mohita karakteriziraju čiste linije krojeva koje pristaju svakoj građi tijela, prikrivajući i otkrivajući baš tamo gdje treba. Moda iz, ne tako davnog, vremena televizijskog glamura i ekstravagantnih ikona stila doživljava svoj revival. Ove ćemo prekrasne svjetlucave komade nositi besprijekorno našminkane, s odličnim frizurama i savršeno usklađenim nakitom.

Foto: Promo

Izdvojili smo tri klasična tipa haljine inspirirane osamdesetima, u kojima ćemo izgledati holivudski:

  • Uska haljina koja prati liniju tijela favorit je mnogih od nas kad su u pitanju noćni provodi.
  • Lepršava haljina, ukrašena čipkom, šljokicama ili prozirnim detaljima, fenomenalan je izbor, kako za dnevni, tako i za noćni party.

Strukirana midi-haljina koja ističe ramena super će izgledati u posebnim prilikama koje zahtijevaju čistu eleganciju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije