Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za karnevalske i aranžmane za Dan zaljubljenih ovih se dana pune posljednja slobodna mjesta

Ove godine za karnevalska putovanja najtraženiji domaći Jadran

maske
Anton Ficko/VLM
05.02.2010.
u 09:50

Domaći su turisti sve zahtjevniji putnici, traže zabavu i sadržaje čak i kada putovanje traje samo dva dana, svjedoče o trendovima u posljednje vrijeme putnički agenti.

Pokladno je vrijeme, a mnogi su izabrali pod maskama se zabavljati podalje od svoga doma. U pokladne dane naši građani tako putuju u Opatiju, Lovran, Krk... Neki i u Veneciju ili čak Rio de Janeiro. Novca se i ove godine za maškaranu zabavu našlo, s tim da se ipak vodilo računa o tome koliko će to na kraju koštati.

Naime, velika većina domaćih turista, neusporedivo više nego lani, kako svjedoče u putničkim agencijama, odlučila se za jeftinija domaća odredišta. Za dvodnevni predah pod maskama na opatijsko-riječkoj rivijeri, recimo, dostajalo je već dvjestotinjak kuna, za Veneciju autobusom trebalo je oko 700 kuna, za četiri dana u Nici autobusom 1890 kuna... Za Rio je, dakako, budžet trebao biti puno veći, minimalno dvije tisuće eura.

Za karnevalske aranžmane na Jadranu ovih se dana prodaju zadnja slobodna mjesta, a ide, zadovoljni su organizatori putovanja, i prodaja aranžmana za Valentinovo.

 - Naši su kupci sve zahtjevniji, žele sadržajns putovanja i kad traju samo dva dana - vele turistički agenti.

Inače, cijene su i za Valentinovo slične onima za karnevalska putovanja. Zaljubljeni tako mogu u tradicionalno omiljenu valentinovsku destinaciju Opatiju, gdje vikend aranžman obogaćen wellness programom mogu dobiti za 650 kuna po osobi. Aranžman „Be my Valentine“ u opatijskom Milenij Grand hotelu 4 opatijska cvijeta sa četiri zvjezdice, gdje goste za 790 kuna po osobi očekuju uz dva polupansiona, čekaju jagode s čokoladom, romantična večera uz svijeće, noćno kupanje, već je rasprodan.

Mjesta, recimo, ima na Malom Lošinju u hotelu Aurora sa četiri zvjezdice, po cijeni od 1505 kuna za dvije osobe. U paketu su uz dva polupansiona dar dobrodošlice, jadranska kupku za dvoje, korištenje relax zone, jedan doručak u sobi, romantičnu a la carte večeru, popodnevni wellness čaj, rani check in i kasni check out...

Za romantično raspoložene spremni su i u hotelu Malin, sa četiri zvjezdice, u Malinskoj, gdje se za 455 kuna dobiju dva polupansiona, paket dobrodošlice, romantična večera uz svijeće i puno glazbe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije