Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve se može naučiti

Ove besplatne stvari učinit će vas privlačnom i seksi osobom

par, žena, muškarac, zaljubljeni, seks
Thinkstock
18.09.2013.
u 07:00

Seksi i privlačno ponašanje ne može se kupiti novcem, već ga čine sitnice, ponajprije prirodnost...

Žene instinktivno znaju kako privući muškarca, međutim okruženje i mediji su \"propisali\" kako žena bez štikli ili nenašminkana ne može osvojiti - nikoga.

No tome nije baš tako, a to su potvrdili i obični muškarci u anketi stranice Howaboutwe.com otkrivši koje su im djevojke jako privlačne. Postati \"zavodnica\" po njihovim riječima nije \"big deal\", a najvažnije je pritom da ostanete svoji i prirodni...

Što obični muškarci smatraju privlačnim...

1. Zadržite li kontakt očima koju sekundu dulje jednostavno vam neće uspjeti odoljeti.

2. Dobre ste volje pa se smijete i naručujete još jednu rundu za sve? Muškarcima je to super seksi.

3. Smijete li se od srca i pritom ne pazite kako izgledate i kakvo vam je držanje znači da se prirodno ponašate te se otkrivate u pravom svjetlu.

4. Ako ga upitate da vam preporuči neku dobru knjigu koju je nedavno pročitao vjerojatno vas dugo neće izbaciti iz glave.

5. Muškarci vole kada su i djevojke aktivne i predlažu što bi mogli raditi na sljedećem spoju. To im govori da imate samopouzdanja.

6. Pramen kose koji vam padne preko očiju, mnogi muškarci reći će da je poput filmske scene, stoga ga nemojte micati odmah već pustite da se možda on poigra vašom kosom.

7. Pričate li sa strašću o poslu ili hobiju koji vas trenutno zaokuplja, to će mu reći da ste strastveni i u svemu ostalome što radite...

8. Ne glumite li damu, već ste opušteni, spontani i simpatični? Na takve se djevojke muškarci lijepe...

9. Ako ste otvoreni i ne bojite se upoznavati nove ljude i situacije, nitko vas neće zaobilaziti.

10. Privlačno može biti i kad izrazite svoj stav o nečemu što vam nije zanimljivo.

 

Komentara 1

BI
billynik
09:05 02.11.2013.

Čini mi se da se većina ovih savjeta odnosi na gay parove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije