Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Fra-Kat

Ovdje imaju i domaći pjenušac Misal. Uzdravlje!

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
17.07.2020.
u 22:15

Tagliata od hobotnice stoji 75 kuna, a nakon nje godi sladolednovoćni kup

Istra se prometnula u pravu gurmansku destinaciju pa je mogućnost da, kada ogladnite, zalutate na krivo mjesto ovdje uistinu mala, pogotovo poslušate li preporuke, makar i s interneta, koji nas je ovaj put doveo u riblji restoran Fra-Kat. Smješten nedaleko od zvonika u središtu mjesta. Ugodan prostor, simpatičan konobar koji popravlja šeprtljavost kolegica, vrlo ukusna hrana... bili su naši dojmovi.

Na meniju su se našli tagliata od hobotnice (75 kuna), lignje punjene kozicama, s prilogom od blitve i krumpira (110 kuna) te za desert kup Bijela dona pripremljen od sladoleda, bijele čokolade i preljeva od toploga bobičastog voća (35 kuna).

Na vinskoj su karti vina istarskih vinara, poslužuje se i pjenušac Misal koji u Peršuriću kod Poreča pravi Katarina Peršurić-Bernobić, vlasnica jedinog u Hrvatskoj obiteljskoga poljoprivrednog gospodarstva koje se specijalizirao isključivo za proizvodnju pjenušavih vina. Sve u svemu, lijepo mjesto pa stoga i nije čudno što su se stolovi na terasi brzo punili gostima koji Fra-Kat nisu posjetili prvi put.

 

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
23:53 17.07.2020.

Kad pocinje sezona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije