Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svašta

Ovakve 'manekenke' još niste vidjeli: Pogledajte tko nosi revije u Saudijskoj Arabiji

manekenke
Foto: DPA/Pixsell
14.06.2018.
u 08:31

Iako je tjedan mode održan još početkom ove godine, ponovno je postao aktualan zbog snimke koja je objavljena na Twitteru,

Da roboti u razvijenim zemljama sve više zamjenjuju ljude, dobro je poznato, no da će dronovi u modnoj industriji zamijeniti manekenke, nitko ne bi očekivao.

No upravo se to dogodilo u Saudijskoj Arabiji na prvom tjednu mode ikad održanom u toj zatvorenoj državi.

S obzirom na to da žene ondje nemaju gotovo nikakva prava, bilo bi zapravo i čudno da su nosile reviju pa su tako najnovije haljine predstavljali dronovi.

Iako je tjedan mode održan još početkom ove godine, ponovno je postao aktualan zbog snimke koja je objavljena na Twitteru, a gdje je postala pravi hit. Pregledana je gotovo pet milijuna puta, a sakupila je više od 200.000 lajkova.

– Saudijska Arabija, gdje dronovi imaju više prava nego žene – samo je jedan od brojnih komentara.

Pogledajte i galeriju: Tuširate se ujutro ili navečer? Saznajte što je ispravnije i bolje za vaše tijelo

manekenke
1/8

Komentara 2

DO
domxerex
11:50 14.06.2018.

Gdje su sada te silne civilne udruge borci za ljudska i ženska prava i sluškinje? Tamo u saudijskoj arabiji su žene doslovno u statusu tih njihovih kultnih "sluškinja" a te udruge i borci šute kao zaliveni. Nas normalne ovdje jebavaju u zdrav mozak a njima šute i još im se klanjaju. Trebali ste viditi kao im se za vrijeme posjete Merklica smijuljila. Tamo žene bičuju kada bude silovan jer se nije branila a nas žele obilježiti i zatvoriti ako se okrenem za lijepom ženskom guzicom. NE dao dragi bog da nešto dobaciš odmah bi te trebalo objesiti. To je vjerojatno zato što po tim udrugama sjede razni akrapi koji su ljubomorni što nitko njih neće. Sve to sa civilnim udrugama je čisto licemjerje i manipulacija.

DO
domxerex
11:53 14.06.2018.

Pročitajte članak. Niti jedne ružne riječi ili prijekora nego samo kao iščuđavanje. Licemjerni ljevičari zbog političke korektnoxti ne smiju reagirati na njihovo ponašanje. Ali zuato hrvate kolektivno nazivati ustašama, katotalibanima, vjerodomoljubima, sipati uvrede predlagati dovođenje na trgove i mitraljiranje to je sasvim korektno. Ako im je to normalno onda neka se sele tamo u saudijsku arabiju. I neka ostave ustaške kune i probaju tamo nešto zaraditi. Licemjeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije