Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Ovaj trik od 30 sekundi pomoći će vam da savršeno ogulite češnjak!

Češnjak
Thinkstock
12.01.2020.
u 07:47

Mnogi se muče s guljenjem češnjaka, ali uz ovaj trik više neće morati.

Koliko god voljeli kuhati morate priznati da okrećete očima čim u receptu piše da trebate oguljen i sitno narezan češnjak. Zašto? Iako volimo okus ove namirnice vrijeme koje provedemo dok ga ogulimo (možda i polomimo i zgnječimo) i miris na prstima koji ostaje nisu vrijedni, kako piše countryliving.com.

Zato je na YouTubeu osvanuo video s trikom kako što lakše i bolje oguliti koru češnjaka i to cijele glavice. U staklenku stavite koliko god režnja želite, pokrijte ju i tresite jako koliko god možete oko 30 sekundi. Dobit ćete odvojene komade i koru koju možete samo baciti u smeće. Sve bez velikog nereda i neugodnog mirisa na koži.

Pogledajte video:

Ključne riječi

Komentara 3

SJ
Samo ja
16:43 12.01.2020.

Hahahh ako ne znas ocistiti luk,nemoj ni hodati ajmee

DU
Deleted user
14:31 12.01.2020.

Ne važi za kineski češnjak..

AU
austrougarskigeneral
10:01 12.01.2020.

zdrav je ali zadah , treba piti non stop vodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije