Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo domišljato

Ovaj tata je stvarno šaljiv: Kupio je kćerki zanimljiv kupaći kostim kako je ne bi gledali dečki

Facebook/Megan Echlin
13.09.2019.
u 15:10

Spremala se na ljetovanje, a nije očekivala da će dobiti poseban poklon

Megan Echlin (26) iz Nottinghama je bila sretna jer ide na obiteljski odmor u Bugarsku, a onda joj je otac dao neobičan poklon čim je stigla u hiotel, a njezino prvotno uzbuđenje je splasnulo kada je otvorila paket. 

Njezin otac Tony se odlučio našaliti pa joj je poklonio kupaći kostim sa svojim licem preko cijele površine kako je dečki na plaži ne bi ni pogledali. Ali, ipak dogodilo se suprotno. Privukla je poglede svih žena, djece ali i muškarce. 

"Nisam mogla vjerovati kada sam otvorila paket. Moj tata je rekao kako mi je to poklonio kako me na plaži ne bi gledali drugi muškarci. Odmah sam ga odjenula i svi na bazenu se smijali i buljili u mene", rekla je Megan za LadBible. 

Ovo nije jedina spačka njezinog oca. Osim kupaćeg kostima za kćer, sebi je napravio majicu s licem Megan i tako je dočekao na obiteljskoj večeri.

"Kasnije te večeri čekala sam u restoranu mamu i tatu kada sam ga ugledala u majci s mojim licem. Skoro sam pala sa stolice od smijeha. Ponovno su ljudi gledali i smijali se, a neki su nas htjeli i fotografirati.", rekla je za LadBible i dodala kako se jedva čeka osvetiti ocu. 

Nekoliko online trgovina nude u svojoj ponudi majice na koje se mogu staviti lica svojih članova obitelji ili vlastita, a postoji i mogućnost stavljanja lica na kofere, jastuke ili čarape. 

Pogledajte ljubavne savjete s trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije