Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ČLAN

Ovaj slatki mačić postao je član policije, a njegova je zadaća jako važna

Foto: Facebook/ Port Smith Police Department
1/2
18.09.2019.
u 16:07

Najslađi član jedne policijske postaje u Americi nedavno je postao maleni mačić. Policajci su ga odlučili udomiti, a trenutno putem Facebooka traže pomoć oko odabira imena.

Ovaj neodoljivi mačić postao je tako članom policijskih snaga američkog Port Smitha nakon što su ga zamijetili u lokalnom azilu za napuštene mace. Pripadnike te policijske postaje toliko su oduševile njegove oči da su ga jednostavno morali dovesti sa sobom. 

Prošloga tjedna na svojoj Facebook stranici podijelili su kako traže idealnom ime za krznenog ljubimca, a trenutno ga nazivaju Pawfficer.

Korisnike ove društvene mreže su zamolili da im pomognu prilikom odabira imena za najnovijeg člana postaje. Biraju između nekoliko njih, a najpopularnija su Plavi, Kapetan i Bravo. 

U šali su upitali policajce i koje točno dužnosti će obnašati mačić.

- Odlazit će na lokalne i specijalne događaje i biti prisutan na internetu kako bi bolje upoznali našu zajednicu. Cilj ovog projekta je da postaja postane privlačnija - odgovorili su.

 

Pogledajte ovaj smiješni video:


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije