Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele zabaviti ljude

Ovaj restoran uz hranu naplaćuje postavljanje glupih pitanja!

Google Maps
15.01.2020.
u 10:33

Iako mnogi ljudi tvrde da ne postoji glupo pitanje kada vas nešto zanima, vlasnici ovog restorana ne bi se složili s tim.

Jedan restoran u Denveru odlučio je ljudima naplatiti 38 centa (2 i pol kune) svaki put kada postave glupo pitanje. Tom's Diner ovu 'kaznu' ima još od davne 1999. kada se tek otvorio. Nisu imali namjeru uvrijediti ljude, već ih zabaviti, prenosi UNILAD.com.

Tek sada su, zahvaljujući popularnoj stranici Reddit postali popularni sa svojim jelovnikom. Objava je dobila bezbroj komentara, a samo neki su bili:

"Je li ovo fotošop?", "Gdje mogu pronaći ovaj restoran?", "Koji vrag?!", ali neke zanima i što se točno smatra glupim pitanjem, a osoblje je dalo odgovore: "Postoje li članarina na sendvič od puretine?", "Je li led sadrži vodu?"

Na jelovniku se osim glupog pitanja može naći i odlazak kući koji je besplatan i preskakanje idućeg jela.

Restoran je objasnio da se žele dobro zabaviti. Menadžer Landry, inače nećak Toma Messina, osnivača, rekao je: "Zabavno je i tako treba održati stvari u današnjem svijetu. Cijena se mijenjala kroz godine, prije je bilo 48 centi, ali nismo htjeli oštetiti goste."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Novinarke Večernjeg lista isprobale su razne burgere:

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bojnik
12:22 15.01.2020.

Al su se one tek naplacale marže za glupa pitanja....Poslije njih je covijek izjavio i da zatvara restoran.Ide na Bali. Po prvi puta u zivotu ima dovoljno novaca za godisnji odmor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije