Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez muke

Ovaj prirodni sastojak pomoći će vam za savršeno čišćenje pećnice

Facebook
12.07.2020.
u 07:00

Odličan je za prirodno čišćenje bez kemikalija, a ima ga svako kućanstvo.

Dok se ocat i soda bikarbona obično koriste za čišćenje kućanstva i uređaja u njemu, jedna majka podijelila je odličan način za čišćenje pećnice samo s limunom i krpom, prenosi Daily Mail. Rezultate je podijelila u Facebook grupi za čišćenje, a drugi korisnici bili su oduševljeni njezinim trikom.

Foto: Daniel Pavlić

- Koristila sam samo svježi limun. Impresionirana sam, cijelu pećnicu sam očistila njime - napisala je u svojoj objavi te objasnila proces čišćenja. Limun je prerezala na pola te cijelu pećnicu namazala njegovim sokom, a zatim ostavila da stoji 25 minuta. Na kraju je sve očistila mokrom krpom, dok nije pokupila sve ostatke limuna. 

Foto: Daniel Pavlić

Mnogi su bili oduševljeni njezinom idejom. - Odlično! Morat ću ovo probati. Hvala na dijeljenju - komentirala je jedna korisnica. - Radim ovo sa svojim tušom, očisti sav kamenac i ostatak sapuna, ali morat ću probati i pećnicu očistiti - otkrila je jedna korisnica.

Pogledajte kako je ovaj riječki imitator 'skinuo' poznate hrvatske političare:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije