Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobični su

Ovaj par zaljubljen je u viktorijansko doba: "Odbijamo gledati televiziju"

Facebook
30.01.2020.
u 17:05

Imaju tek 24 i 21 godinu, ali odlučili su živjeti kao u 19. stoljeću, odnosno viktorijanskom dobu.

Michael iz Velike Britanije ima 24 godine, ali živi kao da je i dalje viktorijansko doba. Imao je nekoliko djevojaka, ali s niti jednom nije uspjelo, sve dok putem Instagrama nije upoznao Charlotte Brindley, 21-godišnju glumicu.

Foto: Facebook/RTL

Za Metro.co.uk ispričao je da je dobivao razne ponude žena, ali Charlotte je najviše posvećena životu kao u viktorijanskom dobu.

"Kada sam gledao sve ponude znao sam da ću jednom naići na nekoga poput mene - ženu koja nosi podstavu za suknju i perje u šeširu, koja mi se može pridružiti pjevanjem dok ja sviram klavir kasno navečer. Svoju osobnost opisujem kao onu u viktorijansko doba - džentlmen sam i pristojan, a tražio sam ženu koja ima iste manire. Odbijam gledati televiziju. Sada, kada znam Charlotte, mislim da je ona ta."

Foto: Facebook/RTL

Par se upoznao putem društvene mreže koju ipak koriste bez obzira na doba u kojem žive. Otišli su na spoj, pojeli nachose i šetali. Odmah su 'kliknuli'.

"Ona je nevjerojatna - imamo toliko toga zajedničkog. Ona se bavi glumom, ja slikanjem portreta - zanimanja koja su tipična za 19. stoljeće. Prekrasna je, jako zrela za svoje godine, lijepo priča i nježna je, a to su osobine koje tražim u ženi. Dobro je društvo, obožava povijest i modu - i to onu iz 1880te."

Michael kaže kako ne može dočekati zajednički život sa Charlotte, da zajedno piju čaj i igraju kriket, a Charlotte kaže kako je on pravi za nju - njegova kreativnost joj je posebno privlačna.

"Njegova strast za sve stvari koje su se radile i događale u Viktorijansko doba mi se jako sviđa i jako je rijetko da naiđem na nekoga tko je sličan meni, tko ima iste interese. Pravi je džentlmen i očito je da ima odlične manire. Nikada nisam izlazila s nekim kao što je on i veselim se vidjeti kako će se stvari odvijati."

Foto: Facebook/RTL

Foto: Facebook/RTL

Ključne riječi

Komentara 4

5S
505.scrtom
22:38 30.01.2020.

Ja bi natrag u pećinu gdje čekam s toljagom žensku koja prođe pokraj moje pećine,hihi..

Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:09 30.01.2020.

Pa kad vidim koliko nas na poslu maltretiraju ovim novim Office 365 i jos mnostvom drugih digitalnih perverzija, prvilnika i zakona, i meni dodje da se vratim u 19. stoljece.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
22:41 30.01.2020.

Zasto i bi.Oni izlaze van ka svaku noc i trose po 1500eura,nebih ni ja onda gledao tv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije