Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva zemlja...

Ovaj je hrvatski otok među 10 najboljih u svijetu

Hvar
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
14.07.2017.
u 09:09

Travel & Leisure nabrojao TOP 10 najboljih otoka u svijetu za one koji žele biti pravi hedonisti i uživati u svim svojim osjetilima na nekom od njih. Putnici i turisti iz cijelog svijeta ocjenjivali su ponudu otoka i izabrali deset najboljih.

Hrvatska je već nekoliko zadnjih godina u samom vrhu svjetskih medija, ali i na top listama turista koji su je prepoznali kao hit turističku destinaciju. 

Bilo je i vrijeme, rekli bismo, jer Hrvatska zaista ima predivnu obalu, prirodne ljepote, predivne gradove bogate povijesnim i kulturnim znamenitostima, gastronomske, domaće delicije i tako možemo nabrajati u nedogled...

No, ovaj put je Travel & Leisure nabrojao TOP 10 najboljih otoka u svijetu za one koji žele biti pravi hedonisti i uživati u svim svojim osjetilima na nekom od njih. Putnici i turisti iz cijelog svijeta ocjenjivali su ponudu otoka i izabrali deset najboljih. 

Među "elitom" koju čine Havaji, Bali u Indoneziji, Santorini u Grčkoj, Galapagos u Ekvadoru, Boracay u Filipinima i Hilton Head otok u Južnoj Karolini, nalaze se i dalmatinski otoci, a posebno Hvar. 

Hvar
1/6

Prvo mjesto kao najbolji otok na svijetu zauzeo je treću godinu zaredom filipinski Palawan. 

Komentara 2

CH
Challenger
15:21 14.07.2017.

Prva slika lavanda! Imam je puno dvorište! Obožavam je! :-)

DU
Deleted user
15:54 14.07.2017.

"Ovaj je hrvatski otok među 10 najboljih u svijetu"......ko je ocjenjivo Hvar, australski I britanski alkoholicari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije