Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odabrao The Guardian

Ovaj je hrvatski kamp među 20 najboljih u Europi

Kamp Vala
Vala- Matkovic.com
20.05.2018.
u 07:12

Cijene su prihvatljive, piše The Guardian

U Mokalu, malom mjestu smještenom na poluotoku Pelješcu, 3 km istočno od Orebića, nalazi se kamp Vala. Upravo taj kamp izabran je za jedan od najboljih 20 europskih kampova po izboru The Guardiana.

Osim kampa, gosti mogu izabrati i apartmanski smještaj i uživati u beach baru „Vala“. S južne strane pruža se pogled na otok Korčulu i mnogobrojne otočiće i hridi, a u zaleđu su obronci čuvenih peljeških vinograda. Hladovinu pružaju stoljetni borovi i masline, a osvježenje se može potražiti i na šljunkovitoj plaži.

Cijene su prihvatljive, piše The Guardian navodeći da je cijena u kampu po osobi za jednu noć 6,5 eura. ( op.a podaci sa službene stranice Kampa datiraju iz 2014.)

Osim ovog, u 20 najboljih europskih kampova smjestili su i grčki, francuski, danski, slovenski, španjolski, austrijski, nizozemski, njemački, belgijski, švedski, portugalski...

Ključne riječi

Komentara 6

KO
koraknaprijed
11:18 20.05.2018.

Pelješac daleko najljepši dio Jadranske obale koji još nije uništen i opustošen.

MA
Marvin
09:57 21.05.2018.

koraknaprijed Savjetuj kako to unovciti a da se ne unisti , ako netko dode da se divi toj ljepoti unistenje je programirano , neznam ko ce nesto platiti gledajuci samo slike .

SI
Sinnerman212
23:24 22.05.2018.

Sudeci po komentarima skupoce vidi se da neki ljudi nisu ni vidili nista drugo pa sude o skupoci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije