Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Ovaj izazov zaludio je društvene mreže, a navodno ga mogu izvesti samo žene!

Screenshot
04.12.2019.
u 11:38

Navodno je teži muškarcima jer je njihov centar težišta viši

Društvenim mrežama širi se vrlo jednostavan izazov koji može izvesti većina žena, a čini se kako muškarcima zadaje glavobolju. Da biste ga isprobali, treba vam stolica i zid

Trebate napraviti nekoliko koraka unatrag od zida, saviti leđa tako da su okomita na zid i da ga glava dodiruje te privući stolac prema prsima. Tada treba ispraviti leđa držeći stolac na prsima, što je ženama vrlo jednostavno, dok većina muškaraca samo ostane naslonjena na zid.

Pogledajte video kompilaciju izazova: 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Antidominium
13:07 04.12.2019.

U žena su stopala kraća iostaju bliže zidu pa im je povoljnije. Neka se muškarci malo približe, pa će i oni izvesti isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije