Ovaj ćete viralni TikTok trik za savršeno hrskavi pečeni krumpir htjeti i sami isprobati!
Krumpir pecite na 230 ° C dok izvana ne poprimi zlatnosmeđu boju. Kad izgleda kao da je skoro gotov, ugasite pećnicu i pustite ga da još deset minuta 'odsjedi' u pećnici, kako bi bio što hrskaviji
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ja ga jedem sirovog - sa korom , neopranog , direktno iz zemlje. Zemlja mi je čak i bolja od krumpira