Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Ova slika otkrit će koliko ste fokusirani: Koliko životinja vidite?

YoutTube/Screenshot
18.02.2020.
u 10:36

Potrebno je samo pogledati sliku i odmah, bez razmišljanja, reći koliko životinja vidite na slici.

Optičke iluzije uvijek iznenađuju, a mogu se pronaći u slikama, animiranim filmovima pa čak i kod životinja koje se kamufliraju kako bi se sakrile od opasnosti. Često optičke iluzije otkrivaju zanimljive činjenice o osobnosti ljudi. Pogledajte ovu optičku iluziju i prebrojite koliko životinja vidite pa doznajte što to govori o vama.

Foto: YoutTube/Screenshot

Ako vidite između jedne ili tri životinje znači da ste s glavom u oblacima i ne zanimaju vas detalji. Više gledate cijelu sliku nego što gledate zasebne detalje od kojih se slika sastoji.

Pogledajte deset optičkih iluzija koje će vam se poigrati s mozgom:

Osobe koje vide između četiri ili sedam životinja pronašli su samo one očite životinje, a nisu se potrudili bolje pogledati sliku. Vi ste osoba kojoj odgovara ubrzan način života i stalno kretanje te nemate vremena za detalje.

Ako ste pronašli između osam i trinaest životinja, obraćanje pozornosti na detalje jedna je od vaših glavnih karakteristika. Volite sve imati organizirano i isplanirano te nijedan detalj ne ostavljate slučaju.

Kako biste bili fokusirani pomoći će vam kava, a u videu pogledajte koliko kave piju Hrvati:

Komentara 8

SN
sasa.novak.58
13:51 18.02.2020.

"Samo pogledajte sliku i odmah, bez razmišljanja recite koliko ste životinja vidjeli." "Četiri." "Niste se potrudili bolje pogledati sliku."

VL
vlaser
16:49 18.02.2020.

ja vidio 11

ST
Stručnjak
17:55 18.02.2020.

10

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije