Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI GRLITELJI

Bikovi obožavaju dodire, Rakovi vole pričati dok se grle

Getty Images
16.11.2019.
u 07:00

Zagrljaji su sastavni dio svake veze, a neki ih preferiraju više, dok je drugima zapravo svejedno

Nekada je potreban samo zagrljaj kako bi ljudi bili sretni, a znakovi koji se najviše vole grliti kako bi svojim partnerima pokazali ljubav su Bikovi, Ovnovi, Rakovi i Lavovi.

Bik 

Foto: Getty Images

Iako se čini kako nisu previše emotivni, Bikovi obožavaju dodire. Vole kada je njihov partner blizu, a jednako tako uživaju u grljenju satima. Nemaju probleme s pokazivanjem ljubavi, a to najbolje rade kroz zagrljaje. Svojeg će partnera obujmiti svim snagama kako bi mu pokazali da ga neće tek tako ispustiti iz vida. 

Ovan 

Foto: Getty Images

Ovnovi vole biti najbolji u svemu pa im ni zagrljaji nisu strani. Napravit će sve da njihov partner bude sretan i zadovoljan, a pokazat će im i koliko ih vole. 

Rak 

Foto: Getty Images

Vodeni znak Rak voli razgovarati za vrijeme grljenja. Ovako riješi dvije muhe jednim udarcem. Ozbiljan razgovor i zagrljaj. Ljubitelji su intimnosti i bliskosti. Žele se osjećati sigurno u blizini voljenih ljudi, a u svakom trenu obraćaju pažnju na partnera i njihove želje. 

Lav 

Foto: Getty Images

Lavovi žele da ih se vole, ali jednako su tako uvijek spremni pokazivati ljubav i  to kroz zagrljaje. Svoje partnere grlit će za vrijeme gledanja filma, nebitno radi li se o komediji ili hororu. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije