2 9°C
  • javor11:

    Ne kmeče oni radi plaže i prirode nego radi toga da plažu "daju" nekom od svojih igrača u zakup kako bi tri mjeseca vrcali lovu od naivaca. Ako se nemože o plaži brinuti javna ustanova privatnik hoće, ali će se ... prikaži još! pritom i naplatit . Lokalni vlastodršci očekuju da će i njima nešto kapnuti.

  • mikrogrizzly:

    Bio prije par godina na Dugom otoku i priroda, i samo priroda, za pohvalu - drugo je manje-više seljačluk, uključivo i taj njihov festival u Sali (Tovareća mužika), de facto nastao na tradiciji izrugivanja. Oni imaju neviđeno toga za napraviti ... prikaži još! i popraviti jer priroda "odradila svoje", ali mještani i lokalne vlasti - ne! I kad sam bio zaudaralo iz kontejnera sve u 16 u samom mjestu... Smeće, fekalije, pitka voda i plažni red/čistoća su nekih prvih par stvari koje ocjenjuje svaki turist i nije mi još jasno kako nisu "ubrali" da se težište rada izvan sezone mora staviti na ta poglavlja, a osobito tijekom sezone moraju biti daleko ažurniji. Ne, tamo vlada "linčarnica" kako nazivaju segment obale za izležavanje, bukvalno, u samom centru mjesta Sali. Lako je prikupiti boravišnu taksu, ali ona kasnije kopni po labirintima privatnih interesa i džepova i turist, u konačnici, nema ništa od tako prikupljenih financ. sredstava koja su mu oduzeta iz novčanika.

  • austrougarskigeneral:

    gdje su člstači plaže?

Još iz rubrike Lifestyle

Trendi komadi

Elfsi predstavili nove lookove kojima demonstriraju kako će izgledati modna jesen i zima

Ovisnost o seksu?

"Ne mogu prestati gledati porniće i biti s prostitutkama, a seksao sam se i s curinom mamom..."

19
Potražite specijalni prilog na dar uz Večernji list i naučite kako prepoznati, liječiti i živjeti s dijabetesom
Mjesec zdravlja

U tijeku je mjesec zdravlja u Večernjem listu! Doznajte sve o bolestima koje nam prijete i složenosti sustava koji nas od njih štiti