Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKA KOŠARICA

Outleti se za kupce bore jeftinim trikovima

šoping
Anto Magzan/Pixsell
16.11.2009.
u 17:00

Kaput za nevjerojatnih 189 kuna, čizme za 140, dječje majice po 50 kuna ili muške cipele za 119 kuna danas se mogu pronaći samo u outletima, koji uz ove cijene prosječnu obitelj mogu odjenuti za nešto više od 2000 kuna, što čini trećinu prosječne hrvatske plaće.

Odjenuti četveročlanu obitelj od glave do pete u zimsko vrijeme za samo 2000 kuna nije lako, ali nije ni i nemoguće. Novi trgovački centri otvaraju se svako malo, no redovne cijene ne mogu pratiti svi, osobito danas u vrijeme recesije. Kupcima ovdje kao pomoć priskaču vjerni outleti s izuzetno niskim cijenama.

Zimska outlet košarica

Kaput za nevjerojatnih 189 kuna, čizme za 140, dječje majice po 50 kuna ili muške cipele za 119 kuna danas se mogu pronaći samo u outletima, koji uz ove cijene prosječnu obitelj mogu odjenuti za nešto više od 2000 kuna, što čini trećinu prosječne hrvatske plaće. U ostalim trgovačkim centrima ovaj iznos bi vjerojatno iznosio i tri puta više, a to si danas rijetko tko može priuštiti. Cijene snižene i do 80 posto najprivlačnije su svakom kućnom budžetu osobito kada se radi o izdacima za kaput ili čizme koje inače imaju vrtoglavo visoke cijene. Outlet centar Sveta Helena i Roses Fashion Outlet najjači su na zagrebačkom području, a svaki od njih kupce privlači i nagradnim igrama te zanimljivim sadržajima.

Roses slavi prvi rođendan

U Svetoj Heleni su složili svoju “zimsku outlet košaricu” koja donosi kombinaciju odjeće i obuće za cijelu obitelj po povoljnim cijenama, a u nagradnoj igri koja traje do 22. prosinca kao glavnu nagradu daruju automobil ford fiesta te poklon-bonove u vrijednosti od čak 2500 tisuće kuna. Od 1. prosinca posjetitelje očekuje i lunapark Madi.

Roses Fashion outlet do 22. studenoga slavi i svoj prvi rođendan, a kupce nutkaju mnoštvom rođendanski prigodnih sniženja i akcija. U subotu posjetitelje očekuje i noćni šoping do 23 sata, a kupci se tada mogu poveseliti i besplatnim koktelima ako pokažu račun jedne od trgovina veći od 50 kuna. Do 25. studenoga traje i nagradna igra u kojoj je glavna nagrada citroen c1. Svakog utorka određene trgovine u Rosesu nude dodatnih 20 posto popusta na već sniženu robu. Izgleda da će se ovog Božića voditi velika borba za svakog kupca i u trgovačkim centrima i u outletima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije