Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. - 30. ožujka

U tijeku je "Svjetlo na zajedničkom putu" - HEP-ov natječaj za dodjelu donacija za 2018. godinu

12.03.2018.
u 14:13

Kroz natječaj “Svjetlo na zajedničkom putu“, HEP je od 2010. godine do danas pomogao provedbu više od 2.000 projekata udruga, klubova i ustanova.

Hrvatska elektroprivreda objavila je Natječaj "Svjetlo na zajedničkom putu", u sklopu kojeg će se dodijeliti donacije za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva i ustanova u 2018. godini u područjima: mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje. Natječaj "Svjetlo na zajedničkom putu" otvoren je od 1. do 30. ožujka 2018. godine.

Na ovogodišnji natječaj se mogu prijaviti organizacije civilnog društva (npr. udruge, zaklade, ustanove, vjerske zajednice, i druge neprofitne organizacije) sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice, a kojima je financijska pomoć potrebna za realizaciju projekata iz zadanih programskih područja financiranja.

Na natječaj se mogu prijaviti i ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj (npr. vrtići, škole, fakulteti, učenički domovi, parkovi prirode…), koje su u skladu s uvjetima natječaja prihvatljivi prijavitelji za financiranje programa i projekta.

Uvjeti natječaja, obrazac prijavnice s uputom za ispunjavanje i ostala natječajna dokumentacija nalaze se na web stranici Natječaja  

Kroz natječaj “Svjetlo na zajedničkom putu“, HEP je od 2010. godine do danas pomogao provedbu više od 2.000 projekata udruga, klubova i ustanova.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije