Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otvorenje Lisca trgovine u Avenue Mallu - 20% popusta na sve

Lisca Fashion
Foto: Promo
1/15
05.02.2018.
u 08:57

Lisca trgovina otvara se 5. veljače u 11 sati u Avenue Mallu

Ima li boljeg osjećaja nego kad znate da nosite donje rublje u kojem se dobro osjećate? Upravo je to jedna od odlika modernih žena - strastvene su prema životu, imaju mladenačku energiju i vole se uhvatiti u koštac s novim izazovima, a u takve izazove svakako spada i izbor kvalitetnog donjeg rublja.

A izbor je uistinu velik - push up grudnjak bez žice, balkonet grudnjak koji se može nositi i bez naramenica, lagani trokutasti grudnjak bez potpore ili romantični high neck bodi...

Foto: Promo

Svaka će dama odabrati za sebe, a štogod odabrala, može biti sigurna da će svaki proljetni model donjeg rublja krasiti nježna čipka i moderan vez te smjeli transparentni umetci, satenski završeci i mladenački print proljetnih ruža.

Rezultat pomno dizajniranog rublja je harmonija koja zavodljivu eleganciju spaja s opuštenom romantikom, a upravo je proljeće vrijeme da isprobate nove modele! Odaberite bralette grudnjak koji će raspaliti maštu, poluprozirni bodi na čiju provokaciju nitko neće ostati imun ili model upotpunjen Swarovski kristalima u kojem ćete izgledati poput dive iz filmske priče.


Foto: Promo

Dobrim vijestima tu nije kraj jer ćete senzualno donje rublje moći kupiti na još jednoj adresi: 5. veljače u 11 sati u Avenue Mallu otvara se Lisca trgovina, a tom prilikom kupci dobivaju 20% popusta na sve. Popust traje od 5. do 8. veljače, stoga, požurite.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije