Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se muž

Otvorena prva škola u kojoj žene uče kako biti – savršena sponzoruša

prostitucija
Foto: Thinkstock
20.06.2014.
u 10:00

Sugar Daddy University osmislila je sponzoruša koja je pronašla "taticu" nakon niza loših veza

Sponzoruša je naziv za ženu koja je ljubavnica ili djevojka uglavnom starijeg muškarca, s kojim provodi dane i noći zbog njegova novca.

Ponekad će umjesto novca biti dovoljan njegov ugled, luksuz koji pruža, položaj u društvu, a omiljena je, naravno – kombinacija. Wikipedia navodi kako je izraz prvi put upotrijebljen početkom 90-ih u beogradskom žargonu odakle se proširio na zemlje bivše Jugoslavije, a uvriježio se i u Hrvatskoj. Uglavnom kao pogrdan naziv.

No da nema ničeg lošeg u želji djevojke ili žene da nađe muškarca koji će moći zadovoljiti sve njezine (materijalne) potrebe smatraju osnivači prve škole za sponzoruše koja je svoja vrata otvorila u New Yorku. Carla Abonia i njezin mentor i "tatica" Alan Schneider osmislili su program na kojem se željne podučava kako pronaći dobro potkovanog muškarca.

– Podučavat ću djevojke kako tretirati vezu da ona bude prosperitetna i za jednu i za drugu stranu, kaže ova sponzoruša, prenose strani mediji.

Pet je ključnih elemenata oko kojih će se vrtjeti ovo nesvakidašnje obrazovanje, a koji su nužni da biste bili uspješna sponzoruša:

  • seksualnost
  • razumijevanje
  • velikodušnost
  • privlačnost
  • uzajamnost.

– Nemojte misliti da se sve vrti oko seksa. To jednostavno nije istina, mi smo tu da ih naučimo kako da otkriju iskru i da se iskreno povežu, a mnogi se takvi parovi na kraju i vjenčaju, kaže sponzor.

Sugar Daddy University oko sebe je okupio i stručnjake poput plastičnih kirurga i financijskih savjetnika koji savjetuju djevojkama kako izgledati što bolje, a sponzorima kako najpametnije uložiti u njihov izgled.

Carla je "taticu" potražila nakon niza neuspješnih veza koje su joj ostavljale gorak okus u ustima (i figurativno i doslovno),  a željela se, kaže, osjećati posebnom pa se bacila na istraživanje. Znanje je odlučila podijeliti s ostalim ženama.

>>Mišura demantirala intervju: Nisam sponzoruša, nego sportašica

>>Šefa Formule 1 sponzorira bivša supruga Slavica, a prijeti mu 10 godina zatvora

Komentara 5

ED
edizg
10:59 26.06.2014.

pa nije sve u šoldima,ima nes i u nekretninama,pokretninama ajde curice navalite hahhaa....

Avatar dva4u
dva4u
10:49 20.06.2014.

ako im usfali profesorica - kod nas je dosta bogata ponuda...

Avatar EU afrodita
EU afrodita
11:02 20.06.2014.

baš vam hvala na informaciji...nisam znala što znači taj izraz "sponzoruša"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije