Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend za najmlađe

Otvaranje igraonice Kid’s Jungle s akcijama i popustima do 50 posto

dijete
04.05.2011.
u 17:19

Da klincima nikada dosta zabave, druženja i igre, dokazuje i otvaranje nove igraonice u Kid’s Jungle u City Centeru One u Zagrebu

Da klincima nikada dosta zabave, druženja i igre, dokazuje i otvaranje nove igraonice u Kid’s Jungle u City Centeru One u Zagrebu. Od 6. do 8. svibnja najmlađe očekuju nagradne igre, predavanje zoološkog vrta te šaljiva i poučna predstava Bonton Kristijana Ugrine. Dok se najmlađi zabavljaju, roditelji mogu kupovati uz popuste i do 50%. Trgovina Okaidi kupnju veću od 100 kuna nagrađuje bonom u vrijednosti 20% od iznosa računa.

One2play i Turbo Limač imaju sniženja na odabrane igračke, a Oshkosh ima 20% popusta na novu kolekciju. Tintilinić ima 15% popusta na igračke, Petit Bateau ima popust 10%, a S.Oliver Junior 15% na dječju kolekciju. U DM-u uz kupnju bilo koja tri Nestleova mliječna deserta jedan  od njih je gratis. Interspar ima odabrane igračke na 30-40% popusta, Melvita nudi 15% popusta na proizvode iz kolekcije za mame i bebe, a Stiefelkönig 20% popusta na dječje cipele.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
robertsedlar
13:23 05.05.2011.

Kao da ne postoji MTČ, Nipkom, Frodd ili Bambi... Pa zar sve mora biti uvozno. Uzgred moj sin ima 80% HR proizvoda a niti jedno smeće iz Turbo Limača gdje je 99,99% kineski kancerogeni PVC...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije