Otvara se najiščekivaniji restoran u srcu Zagreba, posjetili smo ga
Theatrium, novi zagrebački restoran chefa Filipa Horvata s dosad neviđenim konceptom, otvara se u subotu, 5.10, u 19 sati.
Komentari 6
Još jedan šarlatan koji misli da topla voda još nije izmišljena! Koliko dugo će opstati?....pola godine ??godinu???! Osobno sam u Zagrebu isprobao većinu lokala i moj favorit je bio i ostao Atlanta Bocca Marai.Glavni kuhar je žena i moram reci .....kuha vrhunski!!!
Podrska decku! A vi ljubomorni zatucenjaci slobodno navalite na omiljene lokale svoga nivoa; pecenjare s cevapima i masnim somunina..onako pravo balkanski!
Bueno!
Sve sto on rukom skuha, ja cu nogom
Opet preseravanje, umjesto da otvori restoran vrhunske kuhinje sa pristupačnim cijenama radije se odlučio na dvije salate na tanjuru i čašu kao najboljeg šampanjca po cijeni kao da živimo u new yorku.... i onda se svi čude što nakon 6 mjeseci stave ključ u bravu....
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ja znam što želim pojesti, znam što je svježe i dobro pripremljeno jelo, ali od hrvatske plaće, nema šanse da si priuštim takav trendi, extra,gala,poseban i kako ga već ne nazivate, restoran. Sreća pa ima jako puno lovaša koji svaki dan jedu u drugom fensi-šmensi restaću, pa će i ovaj biti krcat znalaca i štovatelja odlične,svježe i vrhunske hrane.