Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spomengaj

Posljednje zbogom: Otvara se groblje za kućne ljubimce u Dumovcu

Čovjek i pas
Shutterestock
17.06.2019.
u 09:50

Groblje će imati dvoranu za ispraćaj, krematorij s prostorom za prijem i obradu tijela, paviljon za ispraćaje...

Groblje za kućne ljubimce nešto je što je Hrvatskoj svakako falilo. Iz tog se razloga otvara 'Spomengaj' u Dumovcu, koji je namijenjen svim vlasnicima životinja za pokapanje svojih ljubimaca. Groblje će se otvoriti sutra, 18. lipnja, a program svečanog ovorenja počinje u 10:00. Spomengaj će vlasnicima kućnih ljubimaca omogućiti oproštaj i gajenje sjećanja na kućnog ljubimca u skladu s novim civilizacijskim dosezima. Projekt je izuzetno važan i za one koji nemaju ljubimce.

Naime, Spomengaj omogućuje sigurno zbrinjavanje kućnih ljubimaca nakon njihove smrti bez ugrožavanja zdravlja ljudi i životinja te onečišćenja okoliša. Spomengaj se prostire na 12.656 metara četvornih, a čine ga zgrada s prijemnim uredom i dvoranom za ispraćaje, krematorij s prostorom za prijem i obradu tijela, paviljon za ispraćaje i groblje za kućne ljubimce s mjestima za ukop i polaganje urni.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

HE
Hecata
13:01 18.06.2019.

Meni je to super, hvala Bogu da smo i to konačno dočekali.

AD
adler77
16:51 17.06.2019.

Ja cu se roknuti majke mi pa ovo društvo je ludo totalno... Ooo boze

AO
ante.oreskovic75
15:42 17.06.2019.

Bolesnici ostavite se gluposti,zašto ne dajte novac za liječenje bolesne djece?Moj pas je uginuo i veterinari su znali kuda s njim!Mogli bi i vama osobno pomoći ako ih zamolite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije