Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otputujte u #NoviPočetak i otkrijte ljepotu obližnjih mjesta uz revolucionarne Huawei uređaje

Huawei
Foto: Huawei
1/3
22.09.2020.
u 13:42

Posljednji mjeseci promijenili su nam način života, kretanja, ali i razmišljanja, posebice o putovanjima. Međutim, pojam putovanja nije isključivo definirano dalekim destinacijama. Zato okrenite situaciju u svoju korist i počnite otkrivati zanimljive destinacije u vašoj neposrednoj blizini…

Putujući učimo, otkrivamo još neviđeno, zabavljamo se i stječemo nova iskustva, prijatelje i uspomene. Većina ljudi putovanja povezuje s daljim popularnim destinacijama, ali to ne mora nužno biti tako! Sigurni smo da postoje brojna, još neotkrivena i neistražena mjesta u vašem bližem okruženju, a na kojima se, bez obzira na kilometre udaljenosti od doma, možete odvojiti od svih problema i istinski se odmoriti.

Najljepše destinacije se često skrivaju ispred nosa

Gdje god da se trenutno nalazili, dovoljno vam je samo nekoliko sekundi da pretražite obližnje destinacije – od nacionalnih parkova, preko planina i šuma, do brojnih odmarališta. Ako niste potpuno zagriženi ljubitelj prirode, pronađite mir u popularnom glampingu ili se opustite u obližnjim toplicama.

Sve što trebate je odabrati lokaciju, organizirati prijevoz i, u slučaju višednevnog izleta, pronaći smještaj. Na raspolaganju su vam brojne mogućnosti, zato ne prestajte istraživati život i stvarati priče. Kako biste uhvatili ljepotu željene destinacije, najbolji partner će vam u tome biti Huawei P40 Pro mobilni uređaj. Uz Ultra Vision Leica četverostruku kameru možete bezbrižno snimati u bilo koje doba dana ili noći, bilo da se objekt nalazi blizu ili daleko, a uz veliku memoriju možete snimiti i blockbuster film vašeg putovanja.  

Foto: Huawei

Manje stresa i više sna uz inovativnu tehnologiju

Kada vam ljepota prirode oduzme dah i srce vam zaigra, to će zabilježiti Huawei Watch GT 2e koji prati otkucaje s jedinstvenom TruSeen™ 3.5 tehnologijom, a na putovanju će sigurno zabilježiti i manju razinu stresa od uobičajene preko TruRelax™ sustava.

Ako se odlučite za aktivni odmor i otkrivanje okoline pješke ili biciklom, ovaj će pametni sat pratiti sve aktivnosti preciznim sustavima za pozicioniranje. Sat je idealan i profesionalan partner za sve sportske aktivnosti na otvorenom i zatvorenom.

Daleko od svakodnevice bolje ćete i spavati što možete pratiti zahvaljujući Huawei TruSleep™ 2.0 tehnologiji, sat može znanstveno pratiti i dijagnosticirati 6 uobičajenih vrsta problema sa spavanjem, istovremeno pružajući prijedloge za bolji odmor. Dok spavate, sat prati vaše otkucaje srca, analizira vaše disanje i daje ukupnu ocjenu o cjelokupnoj kvaliteti vašeg spavanja.

Foto: Huawei

Pratite ritam

I na putovanju se krećite u ritmu omiljene glazbe. Huawei Freebuds 3i stvaraju idealnu atmosferu za slušanje smanjujući razinu buke. Drugim riječima, dok mikrofon okrenut prema van otkriva buku okoline i aktivno se suprotstavlja toj buci, mikrofon okrenut prema unutra hvata ostatak buke u ušima radi daljnjeg poništavanja i smanjenja.

HUAWEI FreeBuds 3i nudi temeljito iskustvo uklanjanja buke za vaše uživanje u jedinstvenom zvuku što će vam putovanje učiniti ugodnijim. Možete slušati glazbu visoke kvalitete, razgovarati s bližnjima i dijeliti s njima svoja iskustva s putovanja, a da vam ruke ostanu slobodne za hvatanje trenutka kamerom Huawei P40 Pro mobitela da s bližnjima možete podijeliti cjelokupan doživljaj.

Uz promotivnu Huawei ponudu sada je još lakše uživati u dobro osmišljenom i praktičnom smart životnom stilu. Vrijeme je za novi početak! Uživajte u mobilnoj zabavi koju podržava cijeli niz proizvoda s naprednom tehnologijom i po posebnim cijenama. Kupci Huawei uređaja P40 ili P40 Pro na poklon će dobiti FreeBuds 3i bežične slušalice uz 50 GB prostora za pohranu u oblaku, a kupci modela P40 lite ili  P40 lite E pametnu narukvicu Huawei Band 4 i 15 GB prostora za pohranu.

Ponuda je dostupna kod prodajnih partnera, a produžena je do 11. listopada ili do isteka zaliha.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije