Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskreno

Otkriveno kada će žene najčešće varati svoje partnere

Žena s dva muškarca
Foto: Thinkstock
10.05.2017.
u 19:10

Žene počinju varati iz mnogih razloga. Vjerojatno im suprug ne pridaje dovoljno pažnje i poštovanja koje zaslužuju ili se izgubila kemija među njima iako se još uvijek vole

Da ga žena prevari, svakom je muškarcu zastrašujuća pomisao, no sasvim je izgledna, pokazali su rezultati istraživanja.

Portal za oženjene i udane Victoria Milan, na kojem pronalaze partnere za izvanbračne afere, iznosi podatak da se na toj platformi nalazi više od pet milijuna članova. Nedavno je proveo studiju među svojim korisnicima kako bi utvrdio kada žene počinju varati svoje partnere.

Pregledom korisničkih podataka žena svih dobnih skupina iz zemalja širom svijeta, uspjeli su doznati kada žene započinju izvanbračnu vezu.

Trideset posto registriranih članica iz Velike Britanije, a koje traže izvanbračnu aferu, imaju između 25 i 29 godina. Španjolke najčešće varaju u dobi između 40. i 44. godine.

Žene iz Sjedinjenih Država najčešće će se upustiti u aferu u dobi od 35,5 godina. Najčešće je riječ o ženama koje su u braku u prosjeku 8,5 godina, a pokazalo se da će žene globalno najčešće početi varati kada su u braku 7 ili 8 godina, tvrdi osnivač portala za upoznavanje izvanbračnih partnera Sigurd Vedal.

– Počinju varati iz različitih razloga. Vjerojatno im suprug ne pridaje dovoljno pažnje i poštovanja koje zaslužuju ili se izgubila kemija među njima iako se još uvijek vole, napominje.

Ima i onih koji imaju brak otvorenog tipa, objašnjava, i u tom slušaju oba partnera imaju i druge partnere kako bi zadovoljili fizičke potrebe dok oboje i dalje osjećaju jaku emotivnu vezu jedno prema drugome. 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:24 11.05.2017.

Najcesce ce varati kad mognu.

Avatar tonci123
tonci123
19:36 10.05.2017.

Moja susjeda kaže... mlađe je slađe... pa se u 45oj klepa ko luda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije