Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrivamo kako sigurno unajmiti auto u Hrvatskoj!

ORYX Rent a car
16.11.2020.
u 14:44

Život nije stao, a za dobru fizičku i psihičku spremu, promjena lokacije poželjna je stvar

Putuju li Hrvati? Sudeći po našem sugovorniku, itekako! Domaći turisti i izletnici se sve više okreću višednevnim najmovima auta kako bi najsigurnije došli do svog odredišta.

Kuda putuju domaći turisti?

Mnogi domaći turisti koji su tradicionalno pohađali austrijska i slovenska skijališta i plaćali zimovanja u inozemstvu, sve se više okreću domaćem putovanju zbog neizvjesne adventske ponude, ali i prvenstveno zbog sigurnosti.

Uz česte promjene pravila na granicama, vikendi se iskorištavaju za odlazak u prirodu. Kako se dinamika najma promijenila? Uputili smo se u ORYX Rent a car, ujedno i najnagrađivaniji hrvatski rent-a-car, a odgovore nam je dao Branimir Šimek, voditelj regije ORYX-a koja uključuje Zagreb, Istru i Kvarner.

- Mnogi klijenti kod nas unajmljuju auto za cijelu obitelj, odlaze na produžena vikend putovanja unutar Hrvatske, istražuju planine, OPG-ove, a naš zadatak je da ih sigurno i brzo dovedemo tamo.

Evo koje se sve mjere koriste prije nego unajmite auto

Sigurnost klijenata najviši je prioritet rent-a-car kuća, a zatim onda i njihov odličan provod!

- Od ranog travnja u svih 8 poslovnica diljem Hrvatske uveli smo stroge protokole dezinfekcije automobila. Također smo na našem webu uz širok izbor vozila i dodatne opreme, uveli i opciju chata, gdje u udobnosti svog doma možete rezervirati željeno vozilo te saznati sve bitne informacije vezane uz vašu rezervaciju. Pridajemo veliku pozornost sigurnosti i udobnosti svojih klijenata. Svako vozilo u ORYX Rent a caru prije najma se temeljito čisti izvana i iznutra, te se dodatno oblaže zaštitnom folijom na svim mjestima koja dolaze u kontakt s vozačem (volan, mjenjač). U poslovnicama su svim klijentima na raspolaganju zaštitne rukavice, maske i dezinfekcijska sredstva, a za sigurnu vožnju i odličan provod sa svakim najmom osiguravamo vam dezinfekcijski sprej.

Povećana je potražnja i za višemjesečnim, tj. dugoročnim najmom automobila. Neizvjesnost radnih uvjeta znači i manju želju za kreditom, stoga je najam vozila iz mjeseca u mjesec najoptimalnija opcija za mnoge.

Izaberite destinaciju, prakticirajte društveno distanciranje i sigurno se zabavite!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije