Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da smo prije znali...

Otkrila 'tajni' pretinac u perilici rublja i ostala oduševljena njegovom svrhom: Imate li ga i vi?

Facebook/Mrs Hinch Made Me Do It
12.10.2020.
u 14:30

Podijelila je sve na društvenim mrežama, a mnogi su otkrili da također nisu znali za ovo.

Jedna žena je ostala iznenađena nakon što je pronašla 'tajni pretinac' u svojoj perilici rublja, a ljudi na društvenim mrežama ostali su zbunjeni, prenosi Mirror.

Staci Hunt naišla je na malu rupu koja je sadržavala uklonjivi komad plastike u ladici svoje perilice rublja. Trebalo joj je neko vrijeme da shvati čemu služi, a onda ju je svrha oduševila.

Perilica posuđa veliki je izvor bakterije: Evo gdje se one nalaze i kako ih se riješiti:

1/1

Podijelila je svoje otkriće u Facebook grupi čija je tematika čišćenje i pitala članove je li još netko znao za taj dio perilice, a mnogi su rekli da su ga vidjeli, ali da nikada nisu otkrili njegovu namjenu. Staci kaže da se koristi kako bi se lakše izmjerila količina deterdženta za pranje rublja, odnosno kako bi se spriječila prekomjerna potrošnja. 

Foto: Daniel Pavlić

Obitelj Frković ima najljepšu živicu u ulici, oblikuju je u razne oblike:

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
07:32 13.10.2020.

To mi je slična vijest kao podatak da ujutro ideš obaviti veliku nuždu. Stisneš jedanput: ne ide. I vijest gotova. A dalje? Hehehe...

PA
Pajo
06:18 13.10.2020.

Vau, uprovo ovakve clanke ocekujem od VL kad ne pisu o Srbiji. Bravo!

SU
SULUD
04:07 13.10.2020.

Baš pročitao taj članak na blic.republika srbija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije